Baskonia-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Anadolu Efes, İspanya deplasmanında galibiyet peşinde

THY Euroleague 32. hafta maçında Anadolu Efes deplasmanda İspanya’nın Baskonia takımı ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz çift maç haftasından sonra bu maçı da kazanmak istiyor. Peki Baskonia-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maçın detayları haberimizde…

28.03.2024-16:24 - (Son Güncelleme: 28.03.2024-16:24)

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 32. hafta maçında deplasmanda Baskonia ile karşı karşıya gelecek. Fernando Buesa Arena’da oynanacak olan kritik mücadelede temsilcimizin play-in şansını devam ettirmesi adına mutlak galibiyet alması gerekiyor. Zorlu karşılaşmanın başlamasına saatler kala maçın hangi kanalda ve saat kaçta ve başlayacağı merak konusu oldu. Peki Baskonia-Anadolu Efes maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Baskonia-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Baskonia Anadolu Efes mücadelesi 28 Mart 2024 Perşembe günü TSİ 22.30’da başlayacak. Zorlu karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarında basketbol severlerle buluşacak.

Efes çift maç haftasını kayıpsız geçti

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague'deki son çift maç haftasında üstün bir performans sergiledi ve her iki karşılaşmadan da galip ayrıldı. İlk maçta sahasında Olympiakos'u 85-72 mağlup eden Anadolu Efes, haftanın ikinci maçında ise Alba Berlin'i 85-84'lük skorla geçmeyi başardı.

Baskonia-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Anadolu Efes, İspanya deplasmanında galibiyet peşinde

Temsilcimiz Anadolu Efes, EuroLeague'de oynadığı 31 maçta 14 galibiyet alarak 13. sırada yer aldı. Ligdeki ilk yarı mücadelesinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda Baskonia ile karşılaşan Anadolu Efes, rakibine 80-87'lik skorla mağlup olmuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal