Aziz Yıldırım Ali Koç'a seslendi: Seni kim şampiyon yapmıyor?

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul'a katılmama kararı aldığını açıklamasının ardından Ali Koç'a da "Seni kim şampiyon yapmıyor?" çıkışında bulundu. İşte detaylar...

28.03.2024-01:45 - (Son Güncelleme: 28.03.2024-01:45)

Süper Lig’in 30. Haftasında oynanan olaylı Trabzonspor maçından sonra ligden çekilmeyi gündemine alan Fenerbahçe, 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul'a gitmesinin ardınan konuyla ilgili eski başkan Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu.

“Sonuç belirsiz”

Sarı-lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da gerçekleştirilecek olağanüstü kongreye katılmama kararı aldığını açıklarken gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’na açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım “Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim. Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip'i (Mosturoğlu) arıyorlar, ben dahil 8 isim veriyorlar. "Bunları sen çağır" diyorlar. 2 Nisan da aynı şekilde. Toplantının amacı nedir, belli değil. Sonuç ne olacak, belirsiz" ifadelerini kullandı.

“Kim seni şampiyon yapmıyor?”

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, "Benim başkanlık dönemimde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar" sözleri hakkında da konuşan Yıldırım, "Benim merak ettiğim şu; Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim, adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz adını koyduk, FETÖ dedik. Devlet ile FETÖ'yü ayırdık. Bütün camia FETÖ'ye karşı mücadele ettik. Düşmanın adını koyun. Düşman belli değilken, 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' dersek o zaman herkes bize karşıymış gibi olur ki bu hata olur" dedi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal