09.02.2022-09:39 (Son Güncelleme:09.02.2022-09:58)


1

Kayserispor formasıyla eski takımı Fenerbahçe'ye gol atan Ramazan Civelek'i önceden Fatih Terim'in transfer etmek istediği ortaya çıktı.



2

Bu sezon Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan ve bu anlamda yoğun eleştiriler alan Fenerbahçe, dün Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile eşleşti. Bu sezon Türkiye Kupası'nı alarak taraftarların gönlünü almak isteyen takım dün gece şoka uğradı. Fenerbahçe, 10 kişi kalan rakibi Kayserispor'a eski futbolcusu Ramazan Civelek'in serbest vuruştan attığı golle elendi.



3

Karşılaşmanın ardından Ramazan Civelek ile ilgili önemli detaylar ortaya çıktı.



4

Ramazan Civelek'i, Karagümrük'te forma terlettiği dönemde Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği biliniyordu. O dönem futbolcu verdiği bir röportajda aldığı teklifi anlatmıştı. Futbolcu açıklamasında, 'Teklif aldım diyebilirim. Ama bu benim kulübümle alakalı. Başkanımız karar verecek buna. Ben Karagümrük'ün oyuncusuyum. Buranın lisanslı futbolcusuyum. Buradan ayrılırken de para kazandırıp ayrılmak istiyorum.'



5

Sezon başında Galatasaray'da Fatih Terim yönetiminde yeni bir yapılanmaya giren sarı kırmızılılarda deneyimli teknik adamın Ramazan Civelek'i transfer etmek istediği öğrenildi.



6

Galatasaray'ın ABD'li futbolcusu Yedlin'in beklentileri karşılayamaması nedeniyle Ramazan Civelek'in transfer, gündemde yer alıyordu. O dönem Fatih Terim'in, Yedlin'in gönderilerek Ramazan Civelek'in transfer edilmesini istediği öğrenildi. Fakat, Fatih Terim'in takımdan gönderilmesi yerine bu transferin gerçekleşmediği aktarıldı.



7

Ramazan Civelek Fenerbahçe altyapısında başladığı kariyerine 2017 yazında Gaziantep BB'ye transfer oldu. Sonrasından Fenerbahçe'den Sakaryaspor'a kiralandı.



8

Ardından Karagümrük'e transfer olan futbolcu, son olarak Karagümrük'ten, Kayserispor'a transfer oldu. Ana mevkisi sağ bek olan futbolcu, sağ kanat ve sol kanat pozisyonlarında görev alabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR