14.05.2022-09:03 (Son Güncelleme:19.06.2022-10:04)


1

Önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurarak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de forvet transferi için Jorge Jesus'un gündeme getirdiği son isim belli oldu.



2

Jorge Jesus'un Fenerbahçe yönetimine ilettiği son golcü adayının Slavia Prag forması giyen Peter Olayinka olduğu ortaya çıktı.



3

Sarı lacivertlilerin yakından ilgilendiği oyuncunun menajeri transfer ile ilgili dikkat çeken açıklamalara yer verdi. Nijeryalı hücum oyuncunun menajeri yaptığı açıklamada Olayinka'nın yeni adresinin İspanya La Liga olabileceğini belirtti.



4

Yapılan açıklamada, 'Yaz transfer dönemiyle ilgili olarak bir İspanyol kulübünden Peter Olayinka'ya büyük ilgi var. İspanyol ortaklarımız Olayinka hakkında görüşmek istiyor' ifadelerine yer verildi.



5

Sarı lacivertlilerin UEFA Konferans Ligi'nde rakibi Slavia Prag'da oynayan Nijeryalı gösterdiği futbolla sarı lacivertlileri oldukça zorlamıştı. Bu nedenle futbolcu Fenerbahçe'nin yakın takibine girmişti.



6

Futbolcu ile Fenerbahçe'de yoğun bir şekilde ilgilenirken gelişmelerin nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.



7

Futbolcu kariyerinde KKTC, Arnavutluk, Belçika ve Çekya olmak üzere çeşitli ülkelerde forma giymişti.



8

Ayrıca Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya Milli Takımı için oynamıştı. Futbolcu bu sezon 38 karşılaşmada forma terletti ve takımında 11 gollük katkı verdi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR