13.05.2022-15:46 (Son Güncelleme:13.05.2022-15:46)


1

Trabzonspor’da sezon başında kadroya katılan ve transferiyle büyük ses getiren dünyaca ünlü yıldız Marek Hamsik, bordo mavililerin kazandığı şampiyonlukta kuşkusuz büyük bir pay sahibi oldu.



2

Slovak yıldız Marek Hamsik, yayıncı kuruluş beIN Sports’ta yapmış olduğu röportajla tüm dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı. Marek Hamsik, yaptığı açıklamalarda ;



3

Marek Hamsik : Taraftarlar içeri girdiğinde arkadaşlarımız bazı eşyalarını kaybettiler ama ben her şeyi kendime saklamak istedim, bu şampiyonluğa dair bir anıyı kaybetmek istemedim. Sezonun dönüm noktası olan maç içeride 2-1 kazandığımız Konyaspor maçıydı bana göre. Kaybetseydik işler farklı olabilirdi. Deplasmanda kazandığımız Galatasaray maçı da çok kritik. Maç 1-1 olduğunda kazanacağımızdan emindim. Maç sonu çılgınca bir sevinç vardı.



4

Marek Hamsik : Takıma geldiğim ilk günden itibaren burada büyük bir aile olduğunu gördüm. Gelmeden önce bana söylenen şeylerin ne kadar doğru olduğunu gördüm. Benim amacım burada şampiyonluk kazanmaktı. Sezonun başında birkaç galibiyet alınca şampiyon olabileceğimizi hissetmiştim. Gereken son adımları da atıp kupaya uzandık.



5

Marek Hamsik : Sakatlığım konusunda çok üzgün hissediyorum. Bir süre takımıma sahada yardımcı olamadım ancak onlar yine de kazanmayı bildi. Olabildiğince hızlı dönmeye çalıştım ancak bazen vücudunuzu dinlemeniz gerekiyor. Hep beraber Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı çok istiyoruz, orası dünyanın en iyi ligi.



6

Marek Hamsik : Takımın altyapısından yetişen yerli oyuncuların mutluluğunu tahmin bile edemiyorum. Takımda bu tip oyuncularınız mutlaka olmalı, onlar şehri en iyi anlayabilecek kişiler. Bu yaptıkları tarihi işten dolayı çok mutlu olduklarını düşünüyorum.



7

Marek Hamsik : Çocuklarım benim DNA'mdan almışlar. İkisi de çok yetenekli ve futbolu seviyorlar. Şu an onlar için geleceği düşünmekten çok futboldan keyif alma zamanı.



8

Marek Hamsik : Burada 1 yıl daha sözleşmem var ve kalıp 1 yıl daha iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Ondan sonrası için şu an bir planım yok.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR