30.03.2022-13:36 (Son Güncelleme:01.07.2022-17:09)


1

Başkan Ali Koç, Jorge Jesus'a yeni sezon öncesinde yıldız transferi vermek istiyor. İspanyol yıldız Isco'nun transferinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor.



2

Gelen son bilgilere göre İngiliz ekibi bu transferi rafa kaldırdı.



3

Bu sezon Süper Lig'de istediği başarıyı elde edemeyen Fenerbahçe şimdiden gelecek sezon için kolları sıvadı. Gelecek sezon için kolları sıvayan takımda oldukça sürpriz isimler gündeme gelmekte. Fenerbahçe'de bu anlamda gündeme son olarak gelen isim ise Isco oldu.



4

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcu ile çok ciddi bir şekilde ilgilendiği ve futbolcunun transferi için kolları sıvadığı biliniyordu. Bu anlamda yıldız isimle ilgili dikkat çeken gelişmeler söz konusu.



5

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Isco transferinde en büyük engel Newcastle United olarak duruyordu



6

Gelen son bilgilere göre ise İngiliz ekibi futbolcunun transferinden vazgeçmiş durumda. Bu durum Fenerbahçe cephesinde büyük bir sevinçle karşılandı.



7

Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde tuttuğu Isco için sezon sonunda resmi adımlar atmaya hazırlanmakta. Futbolcunun isteyeceği maaş ve imza parası transfere belirleyici etkenler olacak.



8

Bu sezon Real Madrid formasıyla sadece 14 karşılaşmaya çıkan Isco, 2 gollük performans sergiledi. On numara ve sol kanat pozisyonlarında oynayabilen dünyaca ünlü futbolcu İspanya milli takımı ile ise 38 karşılaşmada görev yaptı ve 12 gol kaydetti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR