30.03.2022-10:58 (Son Güncelleme:01.07.2022-16:41)


1

Anlaşma yapmak üzere

Anlaşma yapmak üzere

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural'ın Sakaryaspor ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.



2

Hocayı düşünüyorlar

Hocayı düşünüyorlar

Sakaryaspor, Ercümend Coşkundere ile yollarını ayırmasının ardından Yılmaz Vural'a imza attırmayı planlıyor. Ayrıca Yılmaz Vural'ın bu 2. Sakaryaspor dönemi olacak.



3

Sürpriz oldu

Sürpriz oldu

TFF 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, Salı günü yaptığı açıklama ile teknik direkör Ercümend Coşkundere ile yolların ayrıldığını açıklamıştı. Sakaryaspor'un, Yılmaz Vural ile yolları ayırmasının ardından takımın başına sürpriz bir ismi getirmek istediği öğrenildi.



4

Ciddi olarak ilgileniyorlar

Ciddi olarak ilgileniyorlar

Bu anlamda Sakaryaspor'un Yılmaz Vural ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Bu anlamda önümüzdeki günlerde sürpriz gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



5

Anlaşma an meselesi

Anlaşma an meselesi

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural'ın, Sakaryaspor ile anlaşmaya varmasının an meselesi olduğu ise gelen bir başka bilgiler arasında yer alıyor. Bu anlamda teknik adam ile ilgili kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması beklenmekte.



6

Hocayla toplantı yaptılar

Hocayla toplantı yaptılar

Ayrıca Sakaryaspor'un Yılmaz Vural ile bir toplantı gerçekleştirdiği de gelen bir başka önemli bilgiler arasında yer alıyor.



7

İş imzaya kaldı

İş imzaya kaldı

Tuncay Şanlı, Yılmaz Vural ve Cumhur Genç'in yer aldığı görüşmede teknik adam hakkında olumlu sonuç çıktığı ise gelen bir başka bilgiler arasında yer alıyor. Bu anlamda teknik adam ile ilgili gelişmeler merakla takip edilmeye başlanmış durumda. Yılmaz Vural'ın, Sakaryaspor'a her an imza atması gündemde yer almakta.



8

Adı Fenerbahçe ile anılıyordu

Adı Fenerbahçe ile anılıyordu

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural'ın adı sıklıkla Fenerbahçe ile anılıyordu. Hatta Yılmaz Vural'ın sarı lacivertlilere Vitor Pereira'dan sonra Yılmaz Vural'ı getirebileceği konuşuluyordu. Fakat o dönem Fenerbahçe takımın başına İsmail Kartal'ı getirmişti. Yapılan bu anlaşma çok konuşulmuştu. Yılmaz Vural ile ilgili yeni gelişmeler ise taraftarlar tarafından dikkatle takip edilmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR