Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Yanis Hamache için Beşiktaş devreye girdi!

Beşiktaş, daha önce Fenerbahçe'nin istediği sol bek yıldız Yanis Hamache için kolları sıvadı. Siyah beyazlıların oyuncu ile oldukça ilgilendiği ve transferde önemli gelişmelerin olduğu öğrenildi.

26.07.2022-09:03 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-09:14)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah beyazlılarda bu anlamda gündeme gelen oyunculardan birisi ise Yanis Hamache olmuş durumda. Daha önce Fenerbahçe'nin de istediği oyuncu için transfer yarışı başladı.

Rıdvan'dan sonra gündeme geldi

Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz'ın Glasgow'a gitmesinin ardından başka alternatiflere yönelen takımda gündeme gelen oyunculardan birisi ise Yani Hamache oldu. Beşiktaş'ın gündeminde olan oyuncu için sıcak temasların başladığı ve futbolcu ile ilgili önemli gelişmelerin olduğu aktarılıyor. Beşiktaş'ın gündemine aldığı oyuncu için daha öncesinde Fenerbahçe de harekete geçmişti.

Futbolcu için yarış başladı

Fenerbahçe'de önceki zamanlarda Yanis Hamache gündeme gelmişti. Sarı lacivertlilerin yakından ilgilendiği oyuncu için son olarak ise Beşiktaş kolları sıvadı. Bu anlamda iki Süper Lig devi arasında yeni bir transfer yarışı başlamış oldu. Bu anlamda futbolcu ile ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor. Oyuncunun ise tercihini hangi takımdan yana kullanacağı büyük bir soru işareti haline geldi.


Oyuncunun kariyeri

Futbola Fransa'nın Nice takımında başlayan oyuncu ardından ise Fransa'nın bir başka ekibi olan Red Star'ın yolunu tuttu. Sonrasında Nice kulübüne geri dönen futbolcu Portekiz'in Boavista kulübüne transfer oldu. Ana mevkisi sol bek olan oyuncu orta sahanın solu ve sol kanat pozisyonunda rahatlıkla görev alabiliyor. Bu anlamda Cezayirli yıldız çok yönlülüğü ile dikkat çekmekte. Oyuncuyu son olarak ise Fenerbahçe ve Beşiktaş yakından takip ediyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal