Fenerbahçe Boupendza’yı mı istiyor? Aaron Boupendza Fenerbahçe’ye transfer olacak mı? Fenerbahçe Süper Lig’in eski yıldızının peşinde

Forvet hattına transferler yapmak isteyen Fenerbahçe Süper Lig’in eski yıldızının peşinde. Sarı lacivertliler bir dönem Hatayspor ile Süper Lig’e damga vuran Aaron Boupendza için ilk temaslara başladı. Peki Fenerbahçe Boupendza’yı mı istiyor? Aaron Boupendza Fenerbahçe’ye transfer olacak mı? Transferin merak edilenleri haberimizde...

25.07.2022-18:29 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-18:29)

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev ile Çarşamba günü kritik bir karşılaşma oynayacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus, forvet hattına bir ismin daha alınmasını istedi. Jesus’un talebi doğrultusunda çalışmalara hemen başlayan sarı lacivertli scout ekibi, Süper Lig’de bir döneme damgasını vuran Gabonlu hucüm oyuncusu Aaron Boupendza’nın transferi için harekete geçti. Peki Fenerbahçe Boupendza’yı mı istiyor? Aaron Boupendza Fenerbahçe’ye transfer olacak mı? 

Aaron Boupendza Fenerbahçe’ye transfer olacak mı? 

Fenerbahçe, Al Arabi takımında forma giyen 25 yaşındaki Gabonlu santrafor Aaron Boupendza’yı transfer etmek istiyor. Arap ekibiyle ilk temaslara başlayan sarı lacivertlilerin 4-5 milyon euro aralığında bir fiyata bu transferi bitirmek istediği iddia edildi. 

Boupendza Fenerbahçe

Boupendza ise takımında mutlu olduğunu fakat iyi bir maaş teklifinin gelmesi durumunda Fenerbahçe’ye evet diyebileceğini iletti. İki takım arasındaki transfer pazarlığı yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Süper Lig’e damga vurmuştu

Bir dönem Hatayspor ile Süper Lig’e Hatayspor formasıyla damga vuran Aaron Boupendza Hatayspor ile çıktığı 38 maçta 22 gol 1 asist ile oynamıştı. Gabonlu oyuncu sonraki sezon Al Arabi takımına transfer olmuş, ve yeni takımıyla geçen sezon çıktığı 22 maçta 10 gol 6 asistlik bir performans göstermişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal