Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi tüm muhtemel rakipleri ve maç takvimi : FB Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları ne zaman oynanacak?

Süper Lig'de beklenilen performansı gösteremeyen ve şampiyonluğu hayal olarak kaldığı bu sezon geride kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde yer alan sarı lacivertli takım için heyecanlar arttı. devler Ligi olarak adlandırılan mücadelelerde boy gösterecek Fenerbahçe'nin rakiplerinin kimler olacağı araştırılmaya başlandı. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maç takvimi belli oldu. Fenerbahçe muhtemel rakipler ise haberimizde yer almaktadır

24.05.2022-07:33 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-16:29) Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi tüm muhtemel rakipleri ve maç takvimi : FB Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları ne zaman oynanacak?

2021-22 Süper Lig sezonunu 2.sırada kapatan Fenerbahçe bu dönem beklentinin çok altında kaldı. Son maçlarda kendini düzelterek 2. sıraya geçen sarı lacivertli takımın ilgi odağı Şampiyonlar Ligi olurken taraftarlar Fenerbahçe'nin rakiplerinin kimler olacağını araştırmaya başladı. Gelecek sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Fenerbahçe için rakiplerin tahmini yapıldı. Şampiyonlar Ligi kuru çekimleri ne zaman? Şampiyonlar Ligi maçları ne zaman başlıyor? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri kimler? İşte detaylar...

Yeni döneme yeni hocayla girecek olan Fenerbahçe'nin tüm çalışmaları Şampiyonlar Ligi'nde kalma üzerine olduğu belirlendi. Tüm hızıyla çalışmalara başlayan takımın hevesi taraftarların gözünden kaçmadı. Uzun yıllardır Devler Ligi hasreti oluşan sarı lacivertli takımın özleminin bitmesi için bir fırsat doğdu. Şampiyon Ligi'ni yakından takip edenler ise maç takvimi paylaşıldı.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maç takvimi

Muhtemel rakipler

Gruplara kalabilmek için 3 ön eleme maçına çıkacak Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri gündeme geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi 2.ön eleme turunda karşılaşmaya çıkacak Fenerbahçe'nin bu turda Ukrayna ekibi olan Dinamo Kiev ya da Danimarka Midjylland ile eşleşmesi ön görülmektedir.

Bu iki takımdan birinin çıkması halinde ilerideki turun torbasını da belirleyecek. İhtimaller doğrultusunda planlamalar yapıldığında Fenerbahçe'nin Ukrayna takımı olan Dinamı Kiev ile eşleştiği mücadeleden galibiyet alırsa UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3.turunda boy gösterecek. Devamında muhtemel rakipler ise Monaco, Midtjylland - AEK Larnaca galibi, Sturm Graz ve Union Saint-Gilloise olacaktır.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maç takvimi

Maç takvimi

-2. Ön Eleme Turu

-Kura Çekimi: 15 Haziran

-İlk Maçlar: 19-20 Temmuz

-Rövanşlar: 26-27 Temmuz

3.ön eleme turu

-Kura Çekimi: 18 Temmuz

-İlk Maçlar: 2-3 Ağustos

-Rövanşlar: 9 Ağustos

Playoff turu eşleşmesi

-Kura Çekimi: 1 Ağustos

-İlk Maçlar: 16-17 Ağustos

-Rövanşlar: 23-24 Ağustos

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal