Ali Koç Rasim Ozan Kütahyalı'ya neler söyledi? Canlı yayında ortalık buz kesti

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına konuk olarak katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, canlı yayın sırasında yorumcu Rasim Ozan Kütahlı'ya sert bir çıkış yaptı. Kütahyalı, Mesut Özil'in transferi sürecinde Fenerbahçe'nin Türkiye tarafından kayrıldığını dile getirirken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Kütahyalı'ya boş konuşuyorsun dedi. Ali Koç'un bu ifadeleri sonrası ortalık bir anda buz kesti.

24.05.2022-00:54 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-00:54) Ali Koç Rasim Ozan Kütahyalı'ya neler söyledi? Canlı yayında ortalık buz kesti

Beyaz TV'de canlı olarak yayınlanan Derin Futbol programının konuğu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kadro dışında kalan Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulundu. Ali Koç, Mesut Özil transferi sürecinde Fenerbahçe'nin medya tarafından destek gördüğünü dile getirirken programda yorumcu olarak bulunan Rasim Ozan Kütahyalı'nın yaptığı yorum üzerine sert bir çıkış yaptı. Rasim Ozan Kütahyalı tarafında yapılan Mesut Özil yorumuna flaş bir cevap veren Ali Koç, sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Mesut Özil sorusuna net yanıtlar verdi. Canlı olarak yayınlanan programda Ali Koç'un Rasim Ozan Kütahyalı'ya verdiği yanıt olay oldu.

Ali Koç Rasim Ozan Kütahyalı'ya neler söyledi

Ali Koç Rasim Ozan Kütahyalı'ya neler söyledi?

Ali Koç, Mesut Özil'i affedilip affedilmeyeceği hakkında kendisine yöneltilen soruya yanıt verirken Mesut Özil'in menajeri ile bir görüşme yaptıklarını ve iki tarafın hayırlısı ne ise ona karar vereceklerini dile getirdi. Mesut Özil transferinde her iki tarafında fazla arzulu olduğunu belirten Ali Koç, Özil'in Arsenal'de düşük maaş alacağını ve bonservisi de olmadığını söyledi.

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye geldiğinde elinden geldiğini yaptığını vurgulayan Ali Koç, yıldız oyuncunun talihsiz bir sakatlık geçirdiğini ifade etti.

Diğer taraftan program yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Mesut Özil transferi sürecinde Fenerbahçe'nin Türkiye Cumhuriyeti tarafından kayrıldığını söyledi. Kütahyalı'nın bu ifadelerine sinirlenen ali Koç, ona kalbini kırmak istemediğini fakat boş konuştuğunu söyledi. Fenerbahçe'yi kimsenin kayırmadığını vurgulayan Ali Koç'un bu çıkışı sonrası canlı yayında stüdyo adeta buz kesti.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal