Fenerbahçe'nin Milli Oyuncusundan 'Evde Kal' Mesajı

Fenerbahçe HDI Sigorta'nın milli voleybol oyuncusu Emre Batur, coronavirüs sebebiyle "evde kal" mesajı verirken evde nasıl form tuttuğunu anlattı.

30.03.2020-10:46 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-10:42) Fenerbahçe'nin Milli Oyuncusundan 'Evde Kal' Mesajı
Evde çektiği bir video ile özel açıklamalar yapan Emre Batur, bu zorlu dönemde doktorlar ve sağlık çalışanlarına mücadelelerinden dolayı teşekkür ederek, "Dünya ve ülkemiz olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte de varını yoğunu ortaya koyan doktorlarımıza ve sağlık ekiplerimize teşekkür etmek istiyorum. Bizlere de önemli sorumlulukları düşüyor. Bunlardan en önemlisi de, gerekmedikçe evde kalmamız ve evden çıkmamamız" ifadelerini kullandı.

"UNUTMAYIN HAYAT EVE SIĞAR"

Liglerin ertelenmesi sebebiyle çalışmalarını evde yaptığı antrenmanlarla devam ettirdiğini anlatan milli voleybol oyuncusu, "Evde kaldığım süreçte güne güzel bir kahvaltıyla başlıyorum. Daha sonrasında antrenmanlarıma devam ediyorum. Bildiğiniz gibi liglere de ara verildi. Bu süreçte de formda kalmamız gerekiyor. Hem beslenmemize, hem de bireysel olarak kendimize dikkat etmemiz gerekiyor. Ailemle ve eşimle vakit geçiriyorum. Siz de kendinize güzel aktiviteler bulabilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. Kendinizi de geliştirebilirsiniz. Umarım bu süreci en kısa sürede atlatırız ve normal hayata döneriz. Kendinize çok iyi bakın ve unutmayın; hayat eve sığar" sözlerini söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal