Fenerbahçe'nin Güney Koreli futbolcusu Kim Min - Jae askere gidiyor!

Fenerbahçe'de sergilediği performansla yıldızı parlayan ve birçok takımın transfer listesinde bulunan Kim Min-Jae ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Futbolcunun son olarak ülkesinde askere gideceği öğrenildi.

25.05.2022-14:48 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-18:08)

Sarı lacivertlilerin sezon öncesinde Beijing Guoan takımından 3 milyon euro bonservis ücretiyle transfer ettiği Güney Koreli Kim Min- Jae sergilediği performansla göz doldurdu ve transferin gözdesi haline geldi. Oyuncunun takımdaki durumu büyük merak konusu haline gelmişken Güney Koreli yıldız ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor. Oyuncunun son olarak ülkesi Güney Kore'de askere gideceği öğrenildi.

Vatani görevini yapmaya gidiyor

Güney Kore'de zorunlu askerlik görevi 21 ay olarak bulunmakta. Fakat futbolcu 2018 Asya Oyunları'nda ülkesine altın madalya kazandırdığı için 3 hafta askerlik yapacak. 25 yaşındaki oyuncunun yaz transfer döneminde askerlik görevini yapması planlanıyor.

Güney Koreli futbolcu asker hazırlıklarına başladı.

Taraftarların sevgisini kazandı

25 yaşındaki defans yıldız sergilediği performansla taraftarların resmen sevgilisi haline geldi. Futbolcu sarı lacivertlilerde 39'u ilk 11, 40 karşılaşmada oynadı ve 1 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Kariyerine ise Güney Kore'nin Suwon takımında başladı. Ardından Yonsei'nin yolunu tuttu. Ardından ülkesinin önde gelen takımlarından Jeonbuk'a transfer oldu. Jeonbuk sonrasında ise Çin'in BJ Guoan takımının yolunu tuttu. Son olarak ise sezon başında Fenerbahçe'ye transfer oldu. O dönem Koreli futbolcu ile yapılan anlaşma büyük ses getirmişti.

(Ajansspor.com)

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal