Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'in bonservisi belli oldu!

Sarı lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Futbolcunun son olarak transferde bonservis bedeli öğrenildi.

29.03.2022-14:00 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-14:11)

17 yaşındaki genç yıldız Arda Güler sergilediği performansla bu sezon Fenerbahçe'de en büyük piyangolardan birisi oldu. Oynadığı futbolla kendisine hayran bırakan genç yetenek ile ilgili önemli gelişmeler de yaşanıyor. Futbolcu sergilediği oyunla pek çok dev takımın radarına girmişti. Fenerbahçe'de farklı yetenekleri ile Türk futboluna önümüzdeki yıllar içinde büyük başarılara imza atacak isim olarak gösterilen yıldızın bonservisi konusunda dikkat çeken gelişmeler var. Ortaya çıkan ücret ise büyük yankı uyandırdı.

Genç yıldız 30 milyon euro'ya serbest

Yetenekli futbolcu Arda Güler'in serbest kalma bedeli belirlendi. Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler'in serbest kalma bedelinin 30 milyon euro olduğu aktarıldı.

Yıldız ismin bonservisi belli oldu.

Dev takımlar peşinde

Sarı lacivertlilerin genç futbolcusu Arda Güler, önemli Avrupa takımlarının radarında yer alıyor. İngiliz basınında çıkan haberlere göre 17 yaşındaki yıldız ile Arsenal ciddi bir şekilde ilgileniyor. Öte yandan İspanyol basını da Barcelona'nın Arda Güler ile ciddi bir şekilde ilgilendiğini aktarmakta.

Sarı lacivertlilerdeki karnesi

Arda Güler, sarı lacivertli formayla bu sezon 11 resmi maçın 2'sinde ilk 11'de forma terletti. Genç yetenek bu karşılaşmada 1 gol ve 4 asistle katkı sağlamayı başardı. Arda Güler sahada ortaya koyduğu performansla gerek Fenerbahçe taraftarlarının gerek diğer futbolseverlerin yoğun bir şekilde dikkatini çekti. Futbolcunun geleceğine Türk futbolu ve Fenerbahçe büyük umutlarla bakıyor. Bu anlamda Arda Güler'in performansı dikkatle takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal