14.12.2021-14:37 (Son Güncelleme:14.12.2021-14:58)


1

Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep FK'ya deplasmanda 3-2 mağlup olurken maçın sonunda soyunma odasında tansiyonun yükseldiği aktarıldı.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe son olarak Gaziantep deplasmanına çıktı. Fenerbahçe'nin, Gaziantep ile oynadığı maçta alınan 3-2'lik mağlubiyet takımda sinirleri gerdi. Özellikle maçın sonunda Mesut Özil'in, takımına yoğun tepki gösterdiği öğrenildi.



3

Sarı lacivertlilerin, Gaziantep FK karşısında aldıkları mağlubiyetin ardından soyunma odasında başta kaptan Mesut Özil olmak üzere sahada yapılan hatalara tepki ve üzüntüler vardı. Fenerbahçe'nin bu kadar bireysel hata yapamayacağı görüşünde olan futbolcu, büyük bir fırsatı kaçırmanın üzüntüsünü yaşarken soyunma odasında tansiyonun yükseldiği konuşmalar oldu.



4

Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep FK'ya 3-2 mağlup olan sarı lacivertlilerde yenilen gollerde futbolcuların bireysel hataları dikkat çekti.



5

Özellikle takımın yıldız orta sahası Luiz Gustavo yaptığı hatalarla büyük tepki çekti.



6

Fenerbaçe kalecisi Berke Özer'in önde olduğunu gördü ve direkt kaleye vurdu. Figureredo'nun yaklaşık 43 metreden yaptığı vuruşta Berke Özer'in üzerinden topu ağlarla buluşturdu. Golün ardından kaleci Berke Özer büyük bir üzüntü yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR