14.12.2021-10:53 (Son Güncelleme:06.01.2022-10:58)


1

Futbol Adamının Hayatı

Futbol Adamının Hayatı

Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli 26 Mart 1974 tarihinde doğmuştur. İstanbul doğumlu olan futbol adamı futbol adına pek çok önemli işlerde çalışmıştır. Önder Karaveli, Beşiktaş'ta okul müdürlüğü ve Beşiktaş alt yapı kategorilerinde önemli işlerde bulunmuştu. Bir dönem ise Siirtspor'da teknik direktörlük yapmıştır. Kestel Belediyespor, Dardanelspor ise futbol adamının A takım seviyesinde teknik direktörlük görevinde bulunduğu başka takımlardır. Önder Karaveli özellikle altyapı takımlarında daha çok teknik adamlık görevlerinde bulunmuştur.



2

Pek Çok Takımda Görevlerde Bulundu

 Pek Çok Takımda Görevlerde Bulundu

Futbol adamı, Başakşehir'in 2019-2020 sezonları arasında U19 ve U21 takımlarında da görev almıştır. Yakın zamanda ise Azerbaycan ekibi Karabağ FK'nın futbol A takım teknik direktör yardımcılığında bulunmuştur. Günümüzde ise Beşiktaş U19 takımının çalıştırıcılığında bulunurken, Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından Beşiktaş teknik direktörlüğüne getirilmiştir.



3

Hangi Takımlarda Teknik Direktörlük Yapmıştır?

 Hangi Takımlarda Teknik Direktörlük Yapmıştır?

Pek çok takımda görevde bulunan futbol adamı Önder Karaveli, teknik direktörlük olarak Beşiktaş takımının alt yapı kategorilerinde görev almıştır. Beşiktaş'ın yanı sıra Kasımpaşa ve Başakşehir takımlarının alt yapılarında da görev almıştır. Önder Karaveli profesyonel olarak ise Siirtspor, Dardanelspor ve Kestel Belediyesi takımlarında görev aldı. Son olarak ise Beşiktaş'ın A takımının teknik direktörü olmuştur.



4

Tercih Ettiği Diziliş Nedir?

 Tercih Ettiği Diziliş Nedir?

Önder Karaveli genel olarak sahada 4-1-4-1 dizilişini kullanmaktadır.



5

Kaç Yaşındadır?

 Kaç Yaşındadır?

Önder Karaveli 26 Mart 1974 doğumludur. Kendisi 47 yaşındadır.



6

Başarıları Nedir?

Başarıları Nedir?

Önder Karaveli, Beşiktaş ile 5 Ocak 2022 tarihinde Katar'da oynanan Süper Kupa maçında Antalyaspor'u yenmeyi başardı ve Süper Kupa zaferi yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR