13.12.2021-14:18 (Son Güncelleme:23.06.2022-15:23)


1

23 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a 2020-2021 sezonunda Erzincanspor'dan bonservis ücreti ödenmeden transfer olmuş ve geldiği günden bu yana yükselen form grafiği ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.



2

Galatasaray'da sergilediği performans ile birlikte 23 yaşında A Milli Futbol Takımı kadrosuna adını yazdıran Kerem Aktürkoğlu, yükselen form grafiğini Milli Takım formasıyla da sürdürmüş ve 8 karşılaşmada süre alırken toplamda 3 gollük bir katkı sağlamıştı.



3

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Galatasaray formasıyla bir kanat oyuncusu olmasına rağmen çıktığı 27 karşılaşmada 6 gol ve 5 asistlik bir performans sergileyerek doğrudan 11 gollük bir katkı ile oynamıştı.



4

Sezon başından bu yana Galatasaray ve Milli Takım formalarıyla sergilediği performans ile birlikte bir çok Avrupa kulübünün radarına takılan Kerem Aktürkoğlu için Almanya ve Fransa başta olmak üzere teklifler gelmiş ancak sarı kırmızılı yönetim genç oyuncusu için gelen teklifleri yeterli bulmadığı için reddetmişti.



5

Kerem Aktürkoğlu'nun son talibi ise herkesi şaşkına çevirdi. İspanya La Liga'nın dev kulüplerinden Atletico Madrid, Galatasaray'ın 23 yaşındaki yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na talip oldu.



6

Atletico Madrid kulübü yetkililerinin bir süredir Kerem Aktürkoğlu'nu takip ettiği ve oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi.



7

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR