Fenerbahçe'nin futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun A Milli Takım kampında yaptığı açıklamalar yoğun ilgi gördü!

Fenerbahçe'de bu sezon oynadığı sol bek mevkisinde dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu başarılı performansıyla A Milli Takım'a seçilmişti. Oyuncu son olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ferdi Kadıoğlu açıklamalarında La Liga'da oynamayı çok istediğini belirtti.

03.06.2022-12:07 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-12:20) Fenerbahçe'nin futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun A Milli Takım kampında yaptığı açıklamalar yoğun ilgi gördü!

Fenerbahçe formasıyla başarılı bir sezonu geride bırakan Ferdi Kadıoğlu, transferin gözde isimlerinden birisi haline geldi. Oyuncu gösterdiği etkili performans ile A Milli Takım'a seçilmeyi başardı. Yıldız oyuncunun son olarak ise Faroe Adaları ile oynanacak maç öncesi yaptığı açıklamalar yoğun ilgi gördü. Futbolcu Sabah Gazetesi'ne dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sözleri ilgi çekti

Ferdi Kadıoğlu, A Milli Futbol Takımı'nda oynamasıyla ilgili olarak 'Seçimimden dolayı çok mutluyum. Stefan Kuntz, Hamit Altıntop, ailem ve Fenerbahçe'den çok büyük destek gördüm. En iyi kararı verdiğimi düşünüyorum. Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'deyken benimle ilgili fikirleri de olmuştu.' ifadelerine yer verdi.

İspanya'da oynamayı çok istiyormuş

Ferdi Kadıoğlu devam eden açıklamalarında geleceği ile ilgili olarak, önceliğinin sarı lacivertliler olduğunu belirtti ve 'Kısmet olursa La Liga'da forma giyme hayali kuruyorum.' şeklinde konuştu. Oyuncunun geleceği ile ilgili bu sözleri taraftarlar tarafından oldukça dikkat çekti.


Performansıyla alkış aldı

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ferdi Kadıoğlu bu sezon gösterdiği etkili performans ile büyük alkış aldı. Futbolcu sol bek pozisyonunda yaptığı önemli işlerle sarı lacivertli takım ve taraftarlarından büyük alkış aldı. Bu anlamda pek çok takım oyuncuyu transferde yakın takibe aldı. Ferdi Kadıoğlu'nun geleceğiyle ilgili vereceği karar ise merak konusu haline geldi. Futbolcunun Almanya, Fransa ve Belçika'dan ciddi taliplileri olduğu aktarılıyor. Özellikle Belçika ekibi Brugge'un oyuncuyu transferde yakın takibe aldığı ifade edilmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal