Fenerbahçe’nin eski yıldızından şok karar: Yollarını ayırdı

Fenerbahçe’nin eski efsane futbolcusu Alex de Souza, şu sıralarda teknik direktör olarak başında bulunduğu Sao Paulo U20 takımı ile yollarını ayırdı. Brezilyalı efsane yaptığı açıklamada Sao Paulo kulübüne teşekkür etti.

29.10.2022-11:01 - (Son Güncelleme: 29.10.2022-11:01)

Brezilya Ligi ekiplerinden Sao Paulo’nun U20 takımını çalıştıran Fenerbahçe’nin eski efsane futbolcusu Alex de Souza, yaptığı açıklamada takımıyla yollarını ayırdığını duyurdu. Brezilyalı efsane yaptığı açıklamada Sao Paulo kulübüne teşekkür etti. 

Alex de Souza ilk teknik direktörlük deneyimi tamamlandı

Görevinden ayrılan Alex de Souza, konu hakkında yaptığı açıklamada "Bana bu fırsatı verdiği için Sao Paulo'ya çok minnettarım. Başkana, yönetim kuruluna, çalışanlara, günden güne sistemi anlamama çok yardımcı olan futbolculara teşekkür etmek istiyorum. Taraftarlara beni iyi bir şekilde karşıladıkları için ve bu süre içerisinde beni Sao Paulolu yaptıkları için gerçekten şükran doluyum. Sonsuza dek taşıyacağım bir şükran duygusu" ifadelerini kullandı.

Alex de Souza Sao Paulo

88 maçta 51 galibiyet aldı

Kariyerinin ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadığı Sao Paulo U20 takımıyla 88 maça çıkan Brezilyalı genç teknik adam bu maçlarda 51 galibiyet, 18 beraberlik ve 19 mağlubiyet aldı. Alex de Souza Nisan 2021’den bu yana takımının başında yer alıyordu.

Alex de Souza’nın yeni adresinin neresi olacağı konuşulurken, bazı iddialara göre Brezilyalı isim yeniden Süper Lig’e dönebilir. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal