Fenerbahçe'nin eski yıldızı Bruno Alves emekli olmaya karar verdi!

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin bir dönem formasını terleten Portekizli defans oyuncusu Bruno Alves, 40 yaşında futbola veda ettiğini duyurdu. Oyuncunun açıklaması futbolseverler tarafından yoğun ilgi gördü.

06.06.2022-17:12 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-17:12) Fenerbahçe'nin eski yıldızı Bruno Alves emekli olmaya karar verdi!

Bir zamanlar Fenerbahçe formasını terleten ve oynadığı futbolla ülkemizde dikkat çeken isimlerden birisi olan Bruno Alves'ten dikkat çeken haberler geliyor. Son olarak oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden futbola veda ettiğini duyurdu. 

Sosyal medyadan açıkladı

Sosyal meda hesabı üzerinden açıklamada bulunan Alves, 'Bugün futbolculuk kariyerimi her şeye şükrederek bitirdiğimi bildirir, tüm kulüp yöneticilerine, takım arkadaşlarıma, antrenörlerime ve spor hayatıma dahil olan insanlara her zaman desteklerini esirgemeyen aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ederim. Biten yolculuk ama başka fırsatlar doğacak yakında görüşürüz. Teşekkürler' ifadelerine yer verdi.

Futbolcu emekliliğini açıkladı.

Oyuncunun kariyeri

2013-2016 yılları arasında Fenerbahçe formasını giyen Bruno Alves çıktığı 101 karşılaşmada 4 gol ve 3 asistle oynadı. Portekiz Milli Takım'ı ile 11 gollük performans sergiledi. Kulüp seviyesinde ise Porto, Zenit, Fenerbahçe, Ranfers, Cagliari, Parma gibi önemli kulüplerin formasını terletti. Son olarak ise Yunan ekibi Apollon'un formasını terletiyordu. Futbolcu son olarak aldığı kararla emekliliğini açıkladı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal