09.02.2022-15:40 (Son Güncelleme:09.02.2022-15:56)


1

Fenerbahçe'de yolları ayrılan Vitor Pereira'nın Brezilya ekibi Corinthians'ın başına geçeceği öğrenildi.



2

Fenerbahçe bu sezon başında takımda göreve gelen teknik direktör Vitor Pereira aldığı kötü sonuçların ardından takımla yollarını ayırmıştı. Fenerbahçe'de göreve büyük umutlarla gelen fakat aldığı kötü sonuçlarla hayal kırıklığı yaşatan Portekizli teknik adam ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.



3

Teknik adamın Fenerbahçe'nin ardından hangi takımı çalıştıracağı büyük merak konusu haline gelmişti. Vitor Pereira'nın yeni takımının Everton olması beklenirken yaşanılan son gelişmelerden sonra bu anlaşma olmamıştı. Teknik adamın son gelen bilgilerden sonra Corinthians'ın başında görev alacağı öğrenildi.



4

Sarı lacivertlilerde yolların ayrıldığı Vitor Pereira'nın Everton'un kapısından döndükten sonra Brezilya ekibi Corinthians ile anlaşacağı öğrenildi. Vitor Pereira ile Brezilya ekibinin anlaşmasında sona gelindiği ve resmi açıklamanın kısa sürede açıklanacağı aktarıldı.



5

Yaşanan bu gelişmeler büyük yankı uyandırdı. Ayrıca Brezilya ekibi Corinthians'ın 17 sene sonra yabancı bir teknik direktörü olacak.



6

Everton ile Vitor Pereira'nın anlaşmasına çok net bir gözle bakılırken bu anlaşma son anda yattı. Everton taraftarları takımın başına Vitor Pereira'nın gelmemesini yaptıkları protestolarla duyurdular.



7

Porto, Olimpiakos, Sanghay ve Fenerbahçe'deki performansı ve 2017'de çalıştırdığı 1860 Münih'i küme dşürmesinden dolayı Portekizli teknik adamın taraftarlar arasındaki sicili parlak gözükmüyor.



8

Bu anlamda Everton taraftarları Vitor Pereira'nın takımlarının başında görmek istemediler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR