09.02.2022-14:56 (Son Güncelleme:09.02.2022-14:56)


1

Rumen teknik adam Marius Sumudica, eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş'un kendisi hakkında söylediği taciz iddialarına yanıt verdi.



2

Spor Toto Süper Lig'de son olarak Yeni Malatyaspor'da görev alan geçtiğimiz günlerde görevine son verilen Marius Sumudica'nın ayrılığının hemen ardından ortalık karışmıştı.



3

Rumen teknik adam görevinden kovulduğunu ve Yeni Malatyaspor'un kendisine tazminat ödemesi gerektiği için dava açacağını söylemişti.



4

Marius Sumudica'nın ayrılığının ardından ise eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş'un kendisi için ortaya attığı iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü.



5

Oğuzjan Erdoğmuş : Marius Sumudica, Yeni Malatyaspor'da görev aldığı dönem Malatya camiasına saygımdan dolayı konuşmamıştım. Hatırı sayılır insanlar da araya girmişti. Şimdi rahatça konuşabilirim. Marius Sumudica futbolcularına cinsel ve sözlü tacizde bulunuyordu. Bunu isterseniz ispat da edebilirim.



6

Marius Sumudica ise eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş'un kendisi hakkında ortaya attığı iddialar ile ilgili olarak ;



7

Marius Sumudica : Ben Malatya'dayken sesini çıkarmadı ve konuşmadı. Ben ayrılınca her şey yine konuşulmaya başladı. Söylediklerini duyunca gülmeye başladım. Benim hakkımda çok şey söyleyin ama böyle değil! Asla!



8

Marius Sumudica : Ben kendisini ailesine adamış bir aile babasıyım. Bu tür iddia edilen şeylerle asla işim olmaz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR