Fenerbahçe'nin Eski Futbolcusu Vedat Muriqi'nin Real Mallorca İstatistiği Gündem Oldu!

Yakın zamanda Lazio'dan İspanyol ekibi Real Mallorca'ya transfer olan eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi'nin performansı ülkede çok konuşuluyor.

22.02.2022-13:10 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-17:17) Fenerbahçe'nin Eski Futbolcusu Vedat Muriqi'nin Real Mallorca İstatistiği Gündem Oldu!

Fenerbahçe'den Lazio'ya rekor bonservis bedeliyle transferi gerçekleşen Kosovalı yıldız golcü Vedat Muriqi, İtalyan ekibinden Mallorca'nun yolunu tutmuştu. Lazio'da beklentilerin oldukça altında kalan futbolcu, Mallorca'da henüz 4 karşılaşmaya çıkmasına rağmen kendisine hayran bıraktırdı. Futbolcu taraftarların da takdirini kazanmış durumda.

ÜLKEDE GÜNDEM OLDU

İtalya Serie A'da beklentilerin oldukça altında bir performans sergileyen Vedat Muriqi, İtalyan taraftarların oldukça tepkisini çekmiş durumda. Lazio formasıyla gol katkısı yapmakta zorluk çeken 27 yaşındaki futbolcu, 49 resmi karşılaşmada sadece 2 gol kaydetti. Bu performansı nedeniyle futbolcu Mallorca'nın yolunu tuttu. Futbolcu performansıyla ise Mallorca taraftarlarının hayranlığını kazandı.


Kosovalı golcü oynadığı maçlarda da gol katkısı yapmaya başladı. Oynadığı 3 lig mücadelesinde de skora katkı sağladı. Real Betis karşılaşmasında da harika bir kafa golüne imza atmayı başardı. Mallorca Vedat Muriqi öncesinde 21 karşılaşmada sadece 4 galibiyet almıştı. Mallorca Muriqi ile son 3 karşılaşmasında ise 2 galibiyet aldı. Ortaya çıkan bu istatistik oldukça dikkat çekti. Ayrıca Kosovalı golcü 2 gol daha atarsa şimdiden takımın en golcü futbolcusu olmuş olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal