Ahmet Çakar Fatih Terim İle Buluşan Galatasaraylı Arda Turan Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Galatasaray'ın Süper Lig'de oynadığı Göztepe karşılaşmasına alınmayan ve Fatih Terim ile paylaşımda bulunan Arda Turan hakkında Ahmet Çakar'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

22.02.2022-11:21 - (Son Güncelleme: 22.02.2022-11:38)

Süper Lig'de Galatasaray ile Göztepe arasında oynanan maçın yankıları sürmeye devam ediyor. Oynanan mücadelede Galatasaray rakibi Göztepe'yi son dakikalarda penaltıdan kaydettiği golle 3-2 yenmeyi başardı. Karşılaşmada ise Arda Turan'ın kadroda yer almaması oldukça dikkat çekti. Arda Turan'ın, Galatasaray'da kadroda yer almaması ile alakalı ünlü yorumcu Ahmet Çakar'ın yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırdı. 

TECRÜBELİ FUTBOLCU HAKKINDAKİ SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Süper Lig'de Galatasaray'ın, Göztepe ile oynadığı karşılaşmanın ardından Arda Turan hakkında açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, 'Arda Turan'ın futbol kariyeri 22.02.2022 itibariyle bitmiştir. Bir daha kadroya alınmaz. Domenec Torrent'in açıklamaları ortada. Arda'ya en az iki ay su yok. Temmuz ayında falan Kırkıpınar'da oynayabilir! Arda Turan gibi bir ismin bu saatten sonra alt ligde ya da Anadolu takımında oynayacağını düşünmüyorum, bu büyük bir hata olur.'



DOMENEC KONU HAKKINDA KONUŞTU

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, sarı kırmızılıların futbolcusu Arda Turan'ın, Fatih Terim ile fotoğraf paylaşması ile kendisine sorulan soruya verdiği cevapta, 'Arda Turan'ın, Fatih Terim ile fotoğraf koyduğunu söylediniz. İstediği insanla istediği fotoğrafı çekebilir, sosyal medyaya da koyabilir. Bu soruyu ona sormak lazım ama bizim için bugünkü maçın önemi daha öncelikli bir konu.' şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.  Galatasaray'da Arda Turan ile ilgili yaşanan gelişmeler gerek sarı kırmızılı camiada gerek Türk futbolunda büyük yankı uyandırdı. Tecrübeli futbolcunun geleceği de merak konusu haline gelmiş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal