Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Adil Rami'nin, Teknik Direktör Ersun Yanal hakkındaki açıklamaları gündeme oturdu!

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından olan Adil Rami, sarı lacivertlilerdeki günleri hakkında konuşurken takımın o dönemki teknik direktörü Ersun Yanal hakkında yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti.

25.07.2022-11:59 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-12:11)

Sarı lacivertlilere büyük umutlarla transfer olan fakat gösterdiği performansla hayal kırıklığı haline gelen oyunculardan birisi olan Adil Rami, sarı lacivertlilerde geçirdiği günler ile ilgili çarpıcı sözler söyledi. Fransız yıldızın özellikle Teknik Direktör Ersun Yanal hakkındaki sözleri büyük ses getirdi.

Sözleriyle dikkatleri üzerine çekti

Futbolcu Fenerbahçe dönemiyle ilgili olarak, 'Teknik direktör beni oynatmıyordu. Bekliyorum, bekliyorum... 1 defans oyuncusu sakatlandı. Daha sonra ikincisi sakatlandı. Hiyerarşide üçüncü stoper oyuncusu bendim. Bir zaman sonra takımda sağlam savunma oyuncusu kalmadı. Kendime artık sıra bende oynayacağım dedim. Bu sefer ise 6 numarayı geriye çekti. Neden böyle olduğunu çözmeye çalışıyorum.'

'Antrenmanlara devam ediyorum. Birgün takımın bir numaraları stoperi benimle birlikte yedek kulübesindeydi. Neden? Çünkü taraftar ıslıklamıştı. Kendisi de çok kötü oynamıştı. Artık oynayamıyordu. Maçta 3-0, 3-1 veya 4-1 öndeydik. 75-80. dakikaya doğru o savunma oyuncusunu oyuna aldı. Zaten kazanıyoruz. Niye savunma oyuncusu alıyorsun oyuna?' şeklinde sitem etti.


Prim ile ilgili açıklamaları çok konuşuluyor

Bir Türk menajer ile arasında geçen görüşmeyi anlatan Ram, 'Birgün bir Türk menajer beni aradı ve Çin Ligi'nden iyi bir teklif getirdiğini söyledi. O ara Çin'de olan Rennes teknik direktörü Bruno Genesio ile de bir görüşmem oldu. O menajer bana daha sonra 'Fenerbahçe'de neden oynayamıyorsun biliyor musun?' dedi.

'Neden diye sordum. 'Çünkü menajerin kız kardeşin, yabancı birisi. Türk bir menajer ile çalışmalısın' dedi bana. Bu işlerin nasıl olduğunu bilmediğim için neden diye sordum. Bana sözleşmemde belirli sayıda maça çıkmam halinde 200, 300 ve 500 bin Euro gibi primler olup olmadığı sordu. Bende evet cevabı verdim. 'İşte bu yüzden oynamayacaksın' dedi." diye konuştu.'

İddialara devam eden oyuncu, 'Ne alaka diye sorduğumda ise Bir Türk menajer ile çalıştığın zaman bu primin teknik direktör ile paylaşıldığını ve antrenörün de bu sebeple seni oynatmak zorunda kaldığını söyledi. O zaman bazı şeyleri anladım ve futbolu bırakmayı düşündüm.' açıklaması yaptı. Futbolcunun yaptığı açıklamalar ise büyük yankı uyandırmış durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal