11.01.2022-08:43 (Son Güncelleme:11.01.2022-08:58)


1

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi.



2

Oynanan mücadele büyük bir heyecana sahne olurken karşılaşma Adana Demirspor'un 2-1'lik galibiyeti ile sonuçlandı.



3

Oynanan oyun sırasında kötü gidişattan ve maçtan hoşnut olmayan Fenerbahçe taraftarlarından sık sık takıma ve yönetime tepki geldi.



4

Oynanan mücadelede Fenerbahçe kendi evinde 2-1 yenilerek ağır bir mağlubiyet alırken karşılaşmanın ardından Fenerbahçe'nin şimdilerde başında bulunan Zeki Murat Göle'den dikkat çeken açıklamalar geldi.



5

Zeki Murat Göle Fenerbahçe'nin kendi evinde Adana Demirspor'a 2-1 kaybetmesinin ardından yaptığı açıklamada, 'Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Hiç istemediğimiz bir sonuç. Bu durumdan bir an önce çıkmamız gerekiyor. İstediğimizin olduğu, skoru da yakaladığımızın bir oyunla başladık. Bu 35 dakikadan sonra bir anda biraz duygusal davranmaya başladık, oyun disiplininden koptuk ve ilk yarıyı 1-1 sonuçlandırdık. İkinci yarıda gelen erken gol, bütün planlarımızı alt üst etti.'



6

'Rakibi tebrik ediyorum. İyi mücadele ettiler. Yolumuza devam edeceğiz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Oyuncular çok istediler ama bu duygu durumu, onları oyun disiplininden biraz uzaklaştırdı.' şeklinde açıklamarına son verdi. Teknik adamın yaptığı açıklamalar taraftarlar tarafından da tepki çekti.



7

Fenerbahçe'nin çalıştırıcısı Zeki Murat Göle'nin yaptığı açıklamalar, özellikle sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti.



8

Fenerbahçe taraftarları oynanan oyundan ve skordan dolayı gerek futbol çalıştırıcısına gerek takıma yoğun eleştiriler yaptılar.



9

Takımdaki kötü gidişattan dolayı sarı lacivertli camiada yapılacak yeni hamleler büyük bir merakla bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR