Fenerbahçeli yıldızı eski takımı geri istiyor: Sarı Lacivertliler'in kasası dolacak

Fenerbahçe'de bu sezon sergilediği futbolla göz dolduran yıldız isim Fred için İngiliz devi harekete geçti. İşte haberin detayları...

07.12.2023-10:31 - (Son Güncelleme: 07.12.2023-17:19) Fenerbahçeli yıldızı eski takımı geri istiyor: Sarı Lacivertliler'in kasası dolacak

Trendyol Süper Lig’in devi Fenerbahçe, bu sezon Avrupa’da işini zora soksa da ligde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sarı Lacivertliler, İsmail Kartal yönetiminde son olarak Sivasspor’u mağlup etmiş ve puanını 37’ye çıkararak Galatasaray’dan tekrardan liderlik koltuğunu devralmıştı.

Eski takımı istiyor

Bu sezon yeni transferlerin de verdiği katkılar da Avrupalı takımların iştahını kabarttı. Premier Lig ekiplerinden Manchester United’dan alınan Fred’i eski takımı tekrardan istediği iddiaları arttı. Tecrübeli oyuncunun eski kulübünün, Fred için Fenerbahçe Yönetimi'ne menajerler aracılığıyla haber gönderdiği öğrenildi. 

Kasa dolacak

İngiliz medyasında yer alan habere göre United, astronomik bir ücretle Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Eski takımı tarafından geri istenen Fred'in güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olarak gösteriliyor. Bu paranın verilmesi halinde Sarı Lacivertliler’in kasası bir hayli dolacak. 


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal