10.01.2022-12:20 (Son Güncelleme:10.01.2022-12:20)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de sezonun ilk yarısı büyük bir hayal kırıklığı yaratırken sezon başında takımın başına getirilen Teknik Direktör Vitor Pereira ile yollar ayrılmıştı.



2

Fenerbahçe, Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından henüz yeni bir teknik adam ile anlaşma sağlamamış durumdayken yönetimin talimatlarına göre özellikle bazı yabancı oyuncular ile yolların ayrılcağı konuşuluyor.



3

2019-2020 sezonunda Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'dan tamı tamına 6 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte transfer olan Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo ile yollar ayrılıyor. Fenerbahçe'de transfer olduğu günden bu yana toplamda 88 karşılaşmada süre alan Luiz Gustavo bu karşılaşmalarda 5 gol ve 3 asistlik bir katkı sağlamıştı. Bu sezon ise sarı lacivertli formayı 19 kez terleten 34 yaşındaki Gustavo, bu karşılaşmalarda sadece 1 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.



4

Bu sezon takımda yaşanan kötü gidişatın ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo, taraftarların yoğun tepkisini almıştı.



5

Fenerbahçe ile önümüzdeki sezon sonuna kadar sözleşmesi devam eden yıldız futbolcu Luiz Gustavo'ya menajeri aracılığı ile gerçekleştirilen görüşmede takım bulması yönünde talimat verildi.



6

Luiz Gustavo'nun menajeri Fenerbahçe'den gelen talebin üzerine harekete geçerken, ülkesinin ekiplerinden Corinthians yıldız futbolcuya talip oldu.



7

Fenerbahçe ile olan sözleşmesinde kalan alacaklarından feragat ederek bonservisini alması beklenen 34 yaşındaki Luiz Gustavo'nun Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians'a imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor. Brezilya Ligi ekiplerinden Corinthians'ın Luiz Gustavo'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin feshetmesini beklediği ve feshin gerçekleştirilmesinin ardından Luiz Gustavo ile sözleşme imzalması bekleniyor.



8

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo ile sözleşme feshi konusunda görüşmeler devam ederken önümüzdeki günler içerisinde yıldız futbolcunun sözleşmesini feshedip Brezilya Ligi ekiplerindne Corinthians ile anlaşma sağlaması için geri sayıma geçildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR