10.01.2022-11:45 (Son Güncelleme:10.01.2022-11:45)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de bu sezon yaşanan hayal kırıklığının ardından ara transfer döneminin oldukça hareketli geçmesi bekleniyor.



2

Sarı lacivertli ekipte geçtiğimiz günlerde görevden ayrılan Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Sloven oyuncu Miha Zajc ile yollar ayrılıyor.



3

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'nin transferde yapacağı hamleler merakla beklenirken, transferdeki ilk hamlelerinden birinin Fenerbahçeli yıldız olduğu öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yakın ilişkileri bilinen Acun Ilıcalı'nın sarı lacivertli ekipten yıldız futbolcu Miha Zajc'ı istediği ortaya çıktı.



4

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Miha Zajc transferi için masaya oturan Acun Ilıcalı'nın önümüzdeki sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Miha Zajc için sarı lacivertli ekibe 2 milyon euroluk bir bonservis ücreti teklif ettiği ortaya çıktı.



5

Hull City ile Fenerbahçe arasında pazarlıklar devam ederken Başkan Ali Koç'un Miha Zajc için teklif edilen 2 milyon euroluk rakamı 3 milyon euroya çekebilmek adına yoğun bir çaba sarf ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



6

Ayrıca Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe'den transfer etmek istediği 27 yaşındaki Sloven oyuncu ile bir görüşme gerçekleştirdiği, takımdaki projelerinden bahsederek yıldız futbolcuyu Hull City forması giymeye ikna ettiği öğrenildi.



7

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Hull City'nin patronu Acun Ilıcalı arasında Miha Zajc transferi için görüşmelerin önümüzdeki günler içerisinde sona ermesi beklenirken, Sloven yıldızın İngiliz ekibi Hull City forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.



8

Miha Zajc, 2018-2019 sezonunda İtalyan ekibi Empoli'den 3.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde 1 sezon kiralık olarak İtalyan ekibi Genoa'ya gönderilen Miha Zajc ardından takımına geri dönmüştü. Takıma transfer olduğu günden bu yana toplamda 49 karşılaşmada süre alan Miha Zajc bu karşılaşmalarda 7 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.



9

27 yaşındaki başarılı oyuncu Miha Zajc bu sezon ise Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 22 karşılaşmada süre almış ve toplamda 3 gollük bir katkıyla oynamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR