Fenerbahçeli Jose Sosa'dan Frankfurt Maçı Öncesi Çarpıcı Açıklamalar!

Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Jose Sosa, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Eintracht Frankfurt maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

08.12.2021-16:24 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-17:07)

UEFA Avrupa Ligi D grubunun son karşılaşmasında kendi sahasında oynayacağı karşılaşmada Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Fenerbahçe, formalite niteliğinde bir karşılaşmaya çıkacak.

FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ'NE VEDA EDİYOR

Grubunu 3. sırada bitirmeyi garantileyen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ne veda ederken yoluna Konferans Ligi'nde devam etmeyi garantiledi.

JOSE SOSA'DAN AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Jose Sosa, UEFA Avrupa Ligi D grubunda oynayacakları Eintracht Frankfurt karşılaşması öncesinde düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Yarın evimizde oynayacağımız maç için heyecanlıyız. Grubu kaçıncı sırada bitirdiğimizden bağımsız olarak bu turnuvaya saygı duyduğumuz gösteren performans sergilemek istiyoruz. Sonuçta bir Avrupa maçı. Takımımızı Avrupa arenasında temsil ediyoruz. Bu yüzden bizim için özel bir maç. Şu anda ligi düşünmüyoruz, bu maçtan sonra ligi düşünmek için zamanımız olacak. Süper Lig'de son haftalar belirleyici oluyor. Kişisel hedeflerinizi içinizde belirlersiniz. Ben de her gün kendimi geliştirmek istiyorum. Yıllar ilerleyince pozisyonumda da değişiklik oldu. Şahsi başarımı düşünmüyorum. Oynadığım maçlarda takıma katkı sağlamak istiyorum. Hocamız gençlere şans veriyor. Biz de tecrübeliler kadar sorumluyuz. Onlara tecrübelerimizi aktarmak ve örnek zorundayız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal