Fenerbahçe'de Vitor Pereira'dan Frankfurt Maçı Öncesi Açıklamalar!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Eintracht Frankfurt karşılaşması öncesinde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

08.12.2021-16:00 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-17:06)

UEFA Avrupa Ligi D grubu son maçında kendi sahasında Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, formalite niteliğinde bir karşılaşmaya çıkacak.

AVRUPA LİGİ MACERASI SONA ERDİ

Grubunda 3. sırada yer almayı garantileyen ve Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde yoluna devam edecek olurken UEFA Avrupa Ligi'nde son maçına çıkıyor.

VİTOR PEREİRA'DAN AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Eintracht Frankfurt karşılaşması öncesinde düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

AVRUPA LİGİ MACERAMIZ ÇOK FARKLI OLABİLİRDİ

Bu turnuva bizim için çok daha farklı olabilirdi. Frankfurt maçında penaltıyı atmış olsaydık, Antwerp karşısında penaltıyı atsaydık toplamda 4 puanımız daha olabilirdi. Bu ne yazık ki böyle olmadı. Gerçeği değiştiremeyiz. Yarınki rakibimiz zor, kuvvetli ve organize bir rakip. Taraftarımızın önünde kazanıp, 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız.

GÜÇLÜ BİR KADROYLA SAHADA OLACAĞIZ

Yarınki maç bir Avrupa maçı. Biz de kulübümüzü temsil ettiğimiz için galibiyet için savaşmak istiyoruz. Önceliğimiz lig. Avrupa’dan sonra toparlanmak için işleri doğru yapmamız gerekiyor. Birkaç değişiklik yapabiliriz ama yarınki kadro da güçlü bir kadro.

TAKIMIM İÇİN HER ZAMAN EN İYİSİNİ ARIYORUM

Önemli olan her zaman Fenerbahçe, her zaman takım için en iyisini arıyorum. Gelişmemiz gerektiğini, düzeltmemiz gereken şeyler olduğunu ve son maçtaki gibi oynarsak iyi durumda olacağımızı konuşuyoruz. Bunlar bizim kontrolümüzde olan şeyler. Fenerbahçe için konsantremizi bu takıma veriyoruz. Futbolda polemik olacaktır. Maç bitince işiniz bitmiyor. Maçtan sonra hafta içerisinde insanlar fikirlerini söylüyor. Bu fikirlere saygı duyup yolumuza devam etmek istiyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal