Trabzonsporlu Edgar Le'den Çok Konuşulacak Şampiyonluk Sözleri

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Edgar Le, Süper Lig şampiyonluğu hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

08.12.2021-15:49 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-15:49)

Spor Toto Süper Lig'de 15 hafta geride kalırken yenilgisiz bir şekilde liderlik koltuğunda oturarak rakipleriyle farkı her geçen hafta biraz daha açan Trabzonspor, kuşkusuz Süper Lig şampiyonluğunun en güçlü adayı olarak gösteriliyor.

SÜPER LİG'DE KARADENİZ FIRTINASI!

Trabzonspor'un Teknik Direktör Abdullah Avcı ile birlikte yakaladığı muhteşem uyum Süper Lig'e damga vurmuş durumdayken taraftarların desteği de her geçen gün artıyor.

TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞUNA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

Süper Lig'de Trabzonspor'un şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılmasına ilişkin haberler her geçen gün biraz daha artarken bordo mavili ekibin başarılı savunma oyuncusu Edgar Le, çıkan bu haberlere yanıt verdi.

EDGAR LE'DEN ŞAMPİYONLUK HAKKINDA...

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Edgar Le, şampiyonluk konusunda çıkan haberler  hakkında ;

' Biz anı yaşamaya çalışıyoruz. Maç maç bakıyoruz. Benim de odağım Trabzonspor. Şu an sadece Trabzonspor'a odaklanmış durumdayım. Hocamız ile yakın bir ilişkimiz var. Saha içerisinde hocamızın söylediklerini yapmaya çalışıyoruz. Herkes hocamızın isteklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Bizi kasıtlı olarak şampiyon ilan ediyorlar. Ligin ilk yarısı bile tamamlanmadı. Rehavete kapılmayız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal