Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci İsyan Etti!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kadiköy'de aldıkları 2-1'lik Altay galibiyetinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

20.01.2022-11:21 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-11:21)

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Fenerbahçe-Altay karşılaşmasında sarı lacivertli ekip 1-0 geriye düştüğü mücadelede sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak bir süredir devam eden kazanamama sorununa taraftarı önünde son vermeyi başardı.

İRFAN CAN KAHVECİ MAÇIN YILDIZI OLDU

Fenerbahçe'de kuşkusuz sezon başından beri en çok eleştirilen isimlerden biri olan Milli futbolcu İrfan Can Kahveci, Altay karşılaşmasında 1 gol ve 1 asist ile oynayarak maçın yıldızı oldu. Son zamanlarda yaşadıkları ile ilgili olarak çok sert açıklamalarda bulunan İrfan Can Kahveci, maçın ardından tüm dikkatleri üzerine çekti.


MİLLİ YILDIZ MAÇIN ARDINAN İSYAN ETTİ

İrfan Can Kahveci, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynadıkları Altay karşılaşmasında aldıkları galibiyetin ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı camiadan özür dileriz. Uzun zamandır suskunum, bekledim. Üstümüze çok algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. Karakterimi asla eleştiremezler. Bugün de akıllarından geçenleri biliyorum. Bugün iyi oynadı, çıktı konuştu diyorlar. Yenildikten sonra konuşmuyor diyorlar. 'Hocayı yediler' gibi cümleler kullanıyorlar. Kilo fazlası var diyorlar. Sabrettim, sustum. Susmam, kabul ettiğim anlamına gelmiyor. Giden hocamıza da teşekkür ederim. Gelen hocalarımızdan öğrenebildiklerimizi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz, bizim işimiz saha içinde. Herkes çok istekli ama bazen şanssızlıklar olabiliyor. Bazen taraftarımız ıslıklıyor ama onların hakkıdır. Hiçbir zaman taraftarımıza karşı bir saygısızlık yapamam çünkü ben Fenerbahçeliyim. Burası benim hayalimdi. Burada şampiyonluklar yaşamak istiyorum, sonrasında Avrupa hayalim var. ' ifadelerini kullanarak Altay karşılaşmasının ardından tepkisini dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal