Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, deplasmanda oynayacakları Beşiktaş derbisinden galibiyetle ayrılacaklarını söyledi

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları Beşiktaş derbisi öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. Dolmabahçe'den galibiyetle ayrılacaklarını söyledi.

04.05.2022-15:31 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-15:31)

Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta karşılaşmasında derbide Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'de hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Sarı lacivertli ekip Dolmabahçe'de oynayacağı zorlu karşılaşmada son haftalarda yakaladığı galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Fenerbahçe'de son haftaların dikkat çeken isimlerinden biri olan İrfan Can Kahveci, Beşiktaş derbisi öncesinde Posta Gazetesi'ne yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. İrfan Can, yaptığı açıklamalarda ;


'Harika bir derbi zaferi yaşamak istiyoruz!'

Kötü başlayan sezonda İsmail hocamız ile yeni bir bir döneme girdik. Kimsenin beklemediği şekilde çok hızlı şekilde yükselişe geçtik. Bunu gerçekleştirirken, muhteşem Fenerbahçe taraflarının desteğini arkamızda görmek bizi ayrıca motive etti. Hedefimiz lig sonuna kadar tüm maçlarımızı kazanmak. Bunun için de önümüzdeki ilk engel Beşiktaş ile oynayacağımız derbi maçı. Taraftarımıza harika bir derbi zaferi yaratmak istiyoruz. Tüm planlarımız da bunun üzerine kurulu. Çok iyi hazırlanıyoruz ve 10 maçlık müthiş seriyi derbide de sürdürmek istiyoruz.

'Burada olmaktan çok mutluyum'

Biz Fenerbahçe'yiz ve birlikte olduğumuzda ne kadar büyük bir camia olduğumuzu herkes biliyor. Her zaman bir arada olmalıyız. Çünkü birlikte çok güçlüyüz. Bu büyük camianın bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Fenerbahçe formasını giymek her futbolcuya nasip olacak bir şey değil. En küçüğümüzden en büyüğümüze kadar bunun farkındayız. Fenerbahçe'nin başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal