08.10.2021-11:28 (Son Güncelleme:08.10.2021-11:49)


1

Dünya Kupası Güney Amerika Eleme grubunda Ekvador, sahasında Bolivya'yı 3-0 yenerken Fenerbahçeli yıldız Enner Valencia 2 golle yıldızlaştı.



2

Dünya Kupası Güney Amerika Eleme Grubu 10. maçında Ekvador, sahasında Bolivya'yı konuk etti. Fenerbahçeli yıldız Enner Valencia oynanan maçta adeta şov yaptı.



3

14. dakikada Estrada ile öne geçen Ekvador takımı 17. ve 19. dakikalarda bulduğu gollerle skoru 3-0'a çıkardı ve takımını galibiyete taşıyan isim olmayı başardı. Galibiyette kilit rol oynayan futbolcu ülkesinde kahraman ilan edildi.



4

Fenerbahçeli Enner Valencia maçta 64 dakika görev alırken yerini Joshimar Rojas Lopez'e bıraktı. Ekvador Milli Takımı bu sonuçla 16 puana yükseldi ve puan kaybeden Uruguay Milli Takımı'nın üzerinde üçüncü sıraya yükselmeyi başardı.



5

Fenerbahçeli Enner Valencia Ekvador maçında sergilediği performans ile adeta tarihe geçti. Fenerbahçeli futbolcu, 9.4 ortalamasıyla maçın yıldızı seçildi. Enner Valencia toplamda attığı 33 gol ile Ekvador Milli Takımı'nın en çok gol atan futbolcusu olarak tarihe geçmeyi başardı.



6

Enner Valencia sergilediği başarılı performans ile gerek Ekvador takımından gerek Ekvadorlu futbolseverlerin büyük takdirini kazandı. Ülkesinde yoğun beğeni alan futbolcu, yurtdışında büyük gündem oldu. Yıldız futbolcu sergilediği performans ile hem Ekvador basınında hem de Güney Amerika basınında büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR