Fenerbahçe'den, Medipol Başakşehir'e transfer olan Mesut Özil ile ilgili ortaya çıkan gerçek büyük yankı uyandırdı!

Fenerbahçe'den son olarak Medipol Başakşehir'e transferi gerçekleşen tecrübeli yıldız Mesut Özil ile ilgili ortaya çıkan detaylar oldukça dikkat çekti. Futbolcunun Fenerbahçe'den önemli bir miktarda ücretini almadığı aktarıldı.

15.07.2022-15:06 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-15:17)

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan ve o dönem gelişi gerek yurt içinde gerek yurt dışında büyük ses getiren Mesut Özil ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Son olarak oyuncu Fenerbahçe'de kadro dışı kalmasının ardından İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'e imza atmıştı. Oyuncunun Medipol Başakşehir'e imzası sonrası ortaya çıkan gerçekler ise oldukça ses getirdi.

5 Milyon Euro'yu almamış

Gelen son bilgilere göre Fenerbahçe ile 2 yıllık anlaşmasına son veren Mesut Özil toplam 8 milyon Euro'yu bulan alacağının 5 milyon eurosunu almaktan vazgeçti. Kalan 3 milyon Euro'nun ise bir yıl sonra ödeneceği öğrenildi. Öğrenilen bu gelişme oldukça büyük ses getirdi.

Göksel Gümüşdağ övgüyle bahsetmişti

Öte yandan Medipol Başakşehir teknik direktörü Göksel Gümüşdağ oyuncudan övgü dolu sözlerle bahsederek, 'Kendisini futbola verdiği müddetçe Başakşehir'de kalabilir. Sözleşme sadece formaliteden ibaret. Rakam konusunda takım içindeki kriterleri aşmadan, takım arkadaşlarının üzerine çıkmadan fedakârlık yapmıştır.' ifadelerine yer vermişti.


Gelişmeler merakla takip ediliyor

Fenerbahçe'den ayrılan Mesut Özil'in, Medipol Başakşehir'e transferi büyük ses getirirken oyuncu ile ilgili gelişmeler ise çok büyük merakla takip edilmeye başlanmış durumda. Özellikle oyuncunun yeni takımı Medipol Başakşehir'de nasıl bir performans ortaya koyacağı gerek yurt içinde gerek yurt dışında kafalarda soru işaretleri olarak bulunmakta. Futbolcu geçen sezon Fenerbahçe'de takımın teknik direktörü İsmail Kartal ile tartışmış ve yaşanılan gerginlik sonrası kadro dışı kalmıştı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal