Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci Açıklaması!

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Göztepe karşılaşmasının ardından İrfan Can Kahveci'nin PFDK'ya sevk edilmesi hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

01.12.2021-14:49 - (Son Güncelleme: 01.12.2021-14:49) Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz günlerde oynanan Göztepe-Fenerbahçe karşılaşması 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Karşılaşmanın dikkat çeken detaylarından biri ise Göztepeli Atakan Cankaya ile Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci arasında yaşananlar oldu.

İRFAN CAN KAHVECİ PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu bugün açıkladığı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevklerinde İrfan Can Kahveci'nin sevk edildiğini açıklamıştı.

FENERBAHÇE'DEN İRFAN CAN KAHVECİ AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Göztepe maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen oyuncuları hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' PFDK sevkleri bizim için şaşkınlık verecek boyutta Bu sisteme çöreklenmiş kişilerin değişmesi gerektiği talebimizin ne kadar haklı olduğu ortadadır.. Amacı Türk futbolu dışında olan herkesin değişmesi gerektiğini söylüyoruz. İrfan Can Kahveci, saldırı adı altında bir ithamla karşı karşıya kalmıştır. Sevkin bu şekilde yapılması en hafif tabiriyle kötü niyettir. Her maçta yaşanabilecek bir olayla ilgili skandal bir karar verilmiştir. Bu asla kabul edilemez. Örneği olmayan sevklerin Fenerbahçe üzerinden gerçekleşmesi camiamızı kızdırmaktadır. Fenerbahçe deneme tahtası değildir. Hem Türkiye'de hem yurt dışında sık sık görülen itiş kakışa saldırı denirse her hafta birçok oyuncu ceza alır. Sahada da benzeri görülen bir olay. Skandal bir kararla PFDK'ya sevk edilmiştir. TFF'nin görev verdiği gözlemcilere çeki düzen vermesi gerekmektedir. Söz konusu temsilcinin yaptığı sevk ile; 2 sezon önce Vedat Muriqi'nin niyet okumayla PFDK'ya sevk edilmesi arasında skandallık arasında bir fark yoktur. Vedat ceza almamıştı, İrfan Can'ın da ceza almayacağını düşünüyoruz. Yanlış hesap Bağdat'tan dönecektir. ' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal