Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan Allahyar Sayyadmanesh'in açıklamaları dikkat çekti!

Fenerbahçe'den kısa süre önce Hull City'e transfer olan İranlı futbolcu Allahyar Sayyadmanesh yaptığı son açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti. Futbolcu sarı lacivertlilerden ayrılık sürecine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

15.07.2022-12:10 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-16:46)

Fenerbahçe'den önce Ukrayna ekibi Zorya'ya kiralanan ardından ise geçen sezon ara transfer döneminde Hull City'e kiralık olarak gönderilen İranlı futbolcu son olarak bonservisiyle beraber Hull City'nin kadrosuna katılmıştı. Futbolcunun Hull City'e transferi büyük ses getirirken oyuncudan transferi sonrasında oldukça ilgi çeken sözler geldi. Futbolcu açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kanaryadan gitmesiyle ilgili konuştu

İranlı futbolcu Allahyar yaptığı açıklamada, 'Fenerbahçe'den ayrılmak benim için zor olmadı. Gerçekten iyi ve zor bir ligdeyim. Çok kaliteli ve çok hızlı futbolcular var, ki bu iyi bir şey. Bu futbol modunu seviyorum, bu sezon neler olacağını göreceğiz. Burada olmaktan gerçekten mutluyum. Harika bir takımımız olduğuna inanıyorum, bu sezon hedefimiz bir üst lig olan Premier Lig.' ifadelerine yer verdi.


Yeni sezon için iddialı

Allahyar takımının başarısıyla ilgili olarak, 'Yeni sezona yüzde yüz odaklanarak başlayacağız. Alabileceğimiz tüm puanları almak, en iyi yerde olmak istiyoruz. Önce Türkiye'de bir dostluk maçı yaptık, ardından Marbella'ya geldik. Lig için iyi bir hazırlık süreci geçiriyoruz. Büyük takımlara karşı oynamak her zaman iyidir. Bu sezon benim için iyi bir deneyim olacak çünkü çok iyi takımlara karşı oynayacağız.' şeklinde açıklamalarını noktaladı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal