Fenerbahçe'den ayrılan ve Hull City'e transfer olan Ozan Tufan'ın yaptığı son açıklamalar gündeme oturdu! Futbolcu Ali Koç'a kırgın olduğunu belirtti

Fenerbahçe'den ayrılan ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City takımına transfer olan Ozan Tufan yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Futbolcu transferi sonrası başkan Ali Koç ile ilgili sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

09.07.2022-13:55 - (Son Güncelleme: 09.07.2022-14:04)

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'nin yolunu tutmuştu. Oyuncunun transferi büyük yankı uyandırırken Ozan Tufan'ın yaptığı son açıklamalar ise oldukça büyük yankı uyandırdı. Yıldız orta sahanın A Spor'a yaptığı açıklamalar gündem oldu.

Sözleriyle dikkat çekti

Ozan Tufan, Hull City'e transferi sonrasında yaptığı açıklamada 'Tabii ki kırgınlıklarım var. Çünkü hak edilmemiş bir şey var... Benim yaşamadığım bir sorun yaşamışım gibi lanse edildi. O yüzden bir kırgınlık var.. Ben Fenerbahçe taraftarı sayesinde Ozan Tufan oldum. Onlar bana kırgın olabilir ama ben değilim. Benim kırgınlığım başkana ve kulübedir. Bir veda telefonu edebilirlerdi. Ama yapmadılar.'

'Son yaşanılan olaydan çoğu kişi haberdar bile değil. Bunları konuşmak için daha sonra Acun ağabeyden müsaade alacağım. Şu an Hull City'ye odaklanmış durumdayım. Burada en iyi şekilde kendimi göstereceğim. Kısa bir süre de olsa Premier League'de oynadım ve şimdi Hull City'i oraya çıkarabilmek için çok çalışacağız.' ifadelerine yer verdi.


Kadro dışı kalmasına değindi

Ozan Tufan geride kalan sezon kadro dışı kalması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Konya maçında Mesut Özil'in hocayla yaşadığı bir diyalog vardı. Normal bir diyalogdu, orada kapanmalıydı konu. Başkana kadar gitti. O sırada Mesut Özil'in yanında olunca ben de kadro dışı kaldım.' şeklinde konuştu.

Geri dönüşü istenilen gibi olmadı

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla büyük beklentilerle İngiliz ekibi Watford'un yolunu tutan oyuncu yeni takımında tutunamamıştı. Futbolcu sonrasında Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olurken sergilediği performansla hayal kırıklığına uğratmıştı. Oyuncu sonrasında Teknik Direktör İsmail Kartal ile yaşadığı tartışma ile gündeme oturmuştu. Futbolcu yaşanılan olay sonrası kadro dışı kalırken sonrasında ise İngiliz ekibi Hull City'e transfer oldu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal