Fenerbahçe'den Ayrılan Diego Perotti Salernitana'ya Transfer Oluyor!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olan Diego Perotti, İtalyan ekibi Salernitana'ya transfer olmak üzere.

01.02.2022-15:02 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-15:02) Fenerbahçe'den Ayrılan Diego Perotti Salernitana'ya Transfer Oluyor!

Fenerbahçe'nin eski Arjantinli yıldızı Diego Perotti ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de transfer olduğu dönemde ortaya koyduğu futbol ile büyük alkış alan futbolcu yaşadığı sakatlıklar dolayısıyla Fenerbahçe'de uzun süre forma bulamamıştı. Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlıklar dolayısıyla uzun süre takımını yalnız bırakan futbolcuyla yollar ayrılmak istenmişti. Futbolcunun sonraki zamanda sarı lacivertliler ile yolları ayırması çok olaylı bir şekilde olmuştu. Fenerbahçe'de yolların ayrıldığı Arjantinli yıldız Diego Perotti ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. 

YENİ TAKIMI BELLİ OLUYOR

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takıma imza atmayan Diego Perotti'nin yeni takımı belli olmak üzere. Perotti, İtalya Serie A Ligi takımlarından Salernitana'ya transfer oluyor.  İtalyan basınında çıkan son haberlere göre Perotti kısa süre içerisinde imza için şehirde olacak. Diego Perotti ile ilgili yaşanan bu gelişmeler gündeme düştü. Arjantinli futbolcu Fenerbahçe kariyerinin ardından herhangi bir takımla anlaşmamıştı. Futbolcunun İtalyan ekibine transferi bu anlamda büyük ses getirdi. Diego Perotti ile ilgili gelişmeler bu anlamda dikkatle takip ediliyor.


FUTBOLCUNUN KARİYERİ

Arjantinli futbolcu Arjantin'in Moron takımında başladığı kariyerine, Sevilla ile devam etti. Ardından Boca Juniors'a transfer oldu. Sonrasında ise İtalyan ekibi Genoa'ya transfer oldu. Genoa'nın ardından ise Roma'ya transfer oldu. Roma sonrasından ise ülkemizde Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe'nin, Diego Perotti transferi o dönem büyük ses getirdi. Arjantinli'nin Fenerbahçe macerası ise yaşadığı talihsizlikler nedeniyle kısa sürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal