Alanaspor'da Francesco Farioli Transfer Teklifi Gelen Futbolcuları Hakkında Konuştu!

Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, transfer teklifi gelen futbolcuları hakkında söylediği sözlerle gündeme bomba gibi düştü.

01.02.2022-14:56 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-14:56) Alanaspor'da Francesco Farioli Transfer Teklifi Gelen Futbolcuları Hakkında Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in dikkat çeken ekiplerinden biri olan Alanyaspor, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

TRANSFER TEKLİFLERİ GELİYOR

Alanyaspor'da İtalyan teknik adam Francesco Farioli'nin göreve gelmesiyle birlikte oynanan oyun büyük bir beğeni toplarken, bir çok oyuncusuna da transfer teklifi gelmişti.


FARİOLİ'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, hakkında transfer söylentileri olan futbolcusu Efecan Karaca ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Efecan Karaca, takımda yeri doldurulmaz bir oyuncu. Onun kalması kritik bir transfer yapmaktan daha önemli. Oyuncularıma gelen transfer teklifleri beni rahatsız ediyor, çünkü onların kafalarını karıştırıyor. ' ifadelerini kullandı.

EFECAN'IN ALANYA PERFORMANSI

2013-2014 sezonunda Kartalspor'dan Alanyaspor'a transfer olan Efecan Karaca, 291 karşılaşmada Alanyaspor formasını giyerken bu karşılaşmalarda toplam 28 gol ve 52 asistlik bir katkı yapmayı başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal