Adı Transferde Süper Lig Devleriyle Geçen Aaron Ramsey Açıklamalarda Bulundu!

Juventus'tan İskoç ekibi Glasgow Rangers'a transfer olan Galli yıldız Aaron Ramsey transferiyle alakalı açıklamalarda bulundu. Futbolcunun adı uzun süredir Süper Lig devleriyle de anılıyordu.

01.02.2022-14:40 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-14:40) Adı Transferde Süper Lig Devleriyle Geçen Aaron Ramsey Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig devlerinin transferde gözüne kestirdiği Galli yıldız Aaron Ramsey'den kritik hamle geldi. Yıldız futbolcunun uzun süredir İtalyan ekibi Juventus'tan ayrılacağı konuşuluyordu. Juventus ile yollarını ayıran yıldız futbolcudan çok kritik transfer hamlesi geldi. Futbolcudan İskoç ekibine transferinin ardından dikkat çeken sözler geldi.

AÇIKLAMASI DİKKAT ÇEKTİ

İtalyan devi Juventus'tan ayrılarak İskoçya takımı Glasgow Rangers'a transfer olan Aaron Ramsey, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Futbolcu başka pek çok dev takımların yerine İskoç ekibine transfer olma nedenini, 'Büyük bir hayran kitlesinin önünde Avrupa futbolu oynama şansı' sözleriyle açıkladı.

SÜPER LİG DEVLERİ ÇOK İSTİYORDU

Galli yıldız ile Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği ve futbolcuyla transfer temaslarında bulunduğu biliniyordu. Ülkemize transferine de muhtemel bakılan futbolcunun İskoçya'ya transfer olması büyük dikkat çekti. Ayrıca futbolcunun transferi için Newcastle United, Burnley, Wolves, Astın Villa ve Borussia Dortmund  devreye girmişti.


FUTBOLCUNUN KARİYERİ

Futbola ülkesi Galler'in Cardiff takımında başlayan Aaron Ramsey, ardından Arsenal'e transfer oldu. Arsenal'den bir dönem Nott. Forest'a kiralık olarak giden futbolcu döndüğünde takımın vazgeçilmez isimlerinden birisi haline geldi. Uzun yıllar Arsenal formasını terleten futbolcu, 2019'un yaz transfer döneminde Juventus'un yolunu tuttu. Juventus sonrası ise yeni durağı İskoç ekibi Glasgow Rangers oldu. Futbolcu ayrıca Galler Milli Takımı'nın güncel milli futbolcusudur. Futbolcu ile ilgili yaşanan son gelişmeler gündeme oturmuş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal