Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz'ın Menajerinden Transfer Açıklaması!

Beşiktaş ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan Rıdvan Yılmaz'ın geleceği hakkında menajeri çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

01.02.2022-14:17 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-14:23)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın alt yapısından çıkmasının ardından A takıma kadar yükselen genç oyuncusu Rıdvan Yılmaz, büyük bir beğeni kazanmayı başarmıştı.

ALT YAPIDAN YETİŞİP A TAKIMA KADAR YÜKSELDİ

İlk olarak 2018-2019 sezonunda Beşiktaş'ta A takım kadrosuna yükselen Rıdvan Yılmaz, özellikle geçtiğimiz sezon sergilediği performansla büyük bir beğeni toplamıştı.

ŞAMPİYONLUKLAR KAZANIP MİLLİ TAKIM'A SEÇİLDİ

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın kazandığı Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluklarında büyük bir pay sahibi olan 20 yaşındaki Rıdvan Yılmaz aynı zamanda ilk kez A Milli Takım kadrosuna da çağrılmayı başarmıştı.


MENAJERİNDEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Rıdvan Yılmaz hakkında özellikle son dönemde ortaya çıkan Avrupa'ya transfer olacağı yönündeki haberler üzerine menajeri Necdet Ergezen, açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Yılmaz'ın menajeri Necdet Ergezen, oyuncusu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Rıdvan ve Beşiktaş arasında finansal konularla ilgili olarak iki tarafında mutlu olabileceği bir formül birlikte oturup üretebiliriz. Rıdvan'a Avrupa'dan gelen teklifler var. Beşiktaş bunları mutlaka değerlendirecektir. Rıdvan'ın Beşiktaş'tan ayrılması durumunda zaten mevcut kontratını uzatmakla ilgili bir konu otamatik olarak ortadan kalkmış olur. Eğer transfer olmaz ve Beşiktaş'ta kalacaksa da yeni bir formül üretebiliriz. Rıdvan'ın hayali Avrupa'da oynamak. Bugüne kadar 3 hayali vardı ; Beşiktaş'ta oynamak, Milli formayı giymek, bir hayali kaldı oda Avrupa... ' ifadelerini kullanarak kritik açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal