10.02.2022-14:25 (Son Güncelleme:10.02.2022-14:47)


1

Fenerbahçe'den, Antalyaspor'a transfer olan Sinan Gümüş yaptığı açıklamalarla gündem oldu.



2

Antalyaspor, Fenerbahçe'den kadrosuna dahil ettiği Sinan Gümüş için imza töreni düzenledi. Akdeniz ekibi transfer döneminin son gününde Fenerbahçe'den 2.5 yıllığına kadrosuna kattığı 28 yaşındaki Sinan Gümüş'e Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde imza töreni düzenledi.



3

İmza törenine Antalyaspor'un asbaşkanı Emrah Çelik de katılım gösterdi. Asbaşkan Emrah Çelik, Sinan Gümüş'ün transfer sürecinde kararlı durduğunu ve camianın kendisinden beklentileri olduğunu aktardı. Sinan Gümüş'ün açıklamaları ise güne damga vurdu.



4

Sinan Gümüş Antalyaspor'a transferiyle ilgili olarak, 'Tam 2 sene önce buraya gelmiştim ve başarı elde ettim. Tek hedefim yeniden en hızlı şekilde fit olmak ve takıma yardım etmek. Antalyaspor inşallah hak ettiği yerlere gelir. Motivasyonumu güçlü tuttum. Mental olarak çok güçlüyüm.' şeklinde konuştu.



5

'Fenerbahçe'ye gittiği için pişmanlık duydun mu?' sorusuna ise Sinan Gümüş, 'Pişmanlık değil. Fenerbahçe'de oynamam önemliydi. Forma şansı bulamadığım için mutsuzdum. Bir oyuncu karar verir ve arkasında durur.' şeklinde cevap verdi.



6

Futbolcu 2 hafta içerisinde fiziksel olarak hazır geleceğini vurguladı.



7

İkinci kez Antalyaspor'da forma giyecek olan kanat futbolcusu Sinan Gümüş, 10'u Süper Lig, 3'ü de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 13 karşılaşmada görev aldı.



8

Futbolcu ile ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR