21.12.2021-15:41 (Son Güncelleme:21.12.2021-15:57)


1

Fenerbahçe'de, Vitor Pereira'nın takımdan ayrılığını açıklamasının ardından Dimitris Pelkas'dan dikkat çeken paylaşımlar geldi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın takımda son bulması durumunda bazı futbolcuların da yüzünü güldürdü. Portekizli teknik adamın şans vermediği yıldız futbolculardan olan Yunan yıldız Dimitris Pelkas'dan çok dikkat çekecek paylaşımlar geldi. Dimitris Pelkas, Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın takımdan ayrılması sonrası yaptığı paylaşımlarla resmen gündeme oturdu.



3

Fenerbahçe'de takımın Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira yönetiminde forma şansı bulmakta zorlanan ve performansı düşen futbolculardan olan Dimitris Pelkas'dan çok konuşulacak paylaşımlar geldi.



4

28 yaşındaki Yunan yıldız Dimitris Pelkas, Vitor Pereira döneminin bittiğinin resmen açıklaması sonrası yardımcısı Yusuf Çelen ile beraber akşam yemeğine gitti. O anları kişisel sosyal medya hesabından paylaşan Çelen, 'Şimdi Sirtaki zamanı!' notunu aktardı. Menajer Yusuf Çelen, Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nun önünden arabayla geçerken Sirtaki müzüği ekleyerek video paylaşımında bulundu.



5

Fenerbahçe'nin Yunan yıldızı Dimitris Pelkas sergilediği perfomans ile geçen sezonu resmen unutturdu. Yunan orta saha geçen sezon sarı lacivertlilerde sergilediği performansla büyük ses getirmişti. Geçen sezon performansıyla büyük alkış alan futbolcu bu sezon takımın başına Vitor Pereira'nın geçmesinin ardından performansında büyük düşüş yaşadı.



6

.Çoğu karşılaşmada forma terletmekte zorlanan futbolcu, formuyla yeni sezonda büyük hayal kırıklığı yaşattı. Yunan yıldızın Fenerbahçe'deki geleceği de büyük merak konusu oldu. Yunan futbolcuyla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR