21.12.2021-14:42 (Son Güncelleme:21.12.2021-14:59)


1

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Adana Demirspor'un Faslı yıldızı Younes Belhanda'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Yıldız futbolcu Galatasaray'dan ayrılık süreci ve Fenerbahçe hakkındaki açıklamalarıyla gündeme oturdu.



2

Süper Lig'in 18. haftasında sarı kırmızılılar ile karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor'un Faslı yıldızı Younes Belhanda, Fransız basınına dikkat çeken açıklamalar yaptı.



3

'Fatih Terim benim için bir baba, gerçekten. Onun en sevdiğim yanı oyuncularını zor durumlarda hep korumasıdır. Akıma kapılmayıp eleştirilerin karşısında duracak cesareti var. Örneğin, Real Madrid'le oynadığımız maçta oyundan çıkarken ıslıklanmış ve bunu haksız bulduğum için taraftara kötü bir tepki vermiştim. Terim beni orada bile kamuoyu önünde savundu.'



4

'Bunu bilinçli yapmıyordum. Ben Galatasaray aşığıyım ve bu yüzden 4 yılımı verdiğim kulüpten ayrıldığımda çok kötü hissettim. Ayrılırken umrumda değil gibi davrandım gurur yapıp ama gerçekte asla böyle değildi. Fenerbahçe'ye karşı olan maçları seviyordum. Bu Montpellier-Nimes maçlarına benziyor ama onun bin katı daha yoğunu. Bu rekabetin bir parçasıydım ama saha dışında da saygı duyarım. Ancak rekabet, rekabettir. Onlara, "Ben burada olduğum sürece şampiyonluk kazanamayacaksınız" dedim. Oynadığımız 8 maçı da kaybetmedik. Galatasaray, ben ayrıldıktan sonraki ilk maçını kaybetti.



5

Galatasaray, ben ayrıldıktan sonraki ilk maçını kaybetti. Her şey başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın bana gelip, 3 yıllık kontratın beklediğini söylemesiyle başladı. Abdurrahim Albayrak'ı çok severim. Maaşımı yarı yarıya indireceklerini söylediler. Çok iyi, çok memnundum. Galatasaray benim hayatımın bir parçası. Detayları görüşmek için başkan Mustafa Cengiz'in ofisine gittik. İki saat boyunca tartıştılar ve en sonunda Albayrak gitti. Başkanla yalnız kaldım. Bana, "Ne istiyorsun?" dedi. Ben de sözleşme uzatmak için orada olduğumu söyledim. Bana, "Uzatma mı? Ne uzatması?" dedi.'



6

'Başkan, beni istemediğine dair bir açıklama yayınladı. Bu şoke ediciydi. Mustafa Cengiz hayatını kaybetti bir süre önce Allah rahmet eylesin. O gün soyunma odasındaydım. Herkes yüzüme tuhaf tuhaf bakıyordu. Neler olduğunu anlamadım. Kulüp sekreteri yanıma geldiğinde bir şeylerin yolunda gitmediğini fark ettim. Açıklamalarımdan sonra bana para cezası vereceklerini ya da bir süre kadro dışı kalacağımı düşündüm. Sonra maaşımı geç aldım. Ayrıca maaşımı indirmek istemediğim şeklinde haberler çıktı. Parayı düşünen adam efsanesi tamamen yanlış. Çok para kazandığımı düşünüyorlar ama kulüpteki ilk iki yılımda şampiyon olduk. Şampiyonlar Ligi'ne katıldık. Bu benim karlı olduğum anlamına geliyor, değil mi?' şeklinde açıklamalara son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR