20.12.2021-17:11 (Son Güncelleme:20.12.2021-17:23)


1

Fenerbahçe'den Gençlerbirliği'ne transfer olan Barış Alıcı, Ankara ekibindeki performansı ve Fenerbahçe süreci hakkında konuştu.



2

Spor Toto 1. Lig'de 18 hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği sahasında Menemenspor'u 5-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmada Barış Alıcı attığı 2 golle büyük dikkat çekti. Maçın ardından Barış Alıcı'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.



3

'Uzun zamandır oynamıyordum Gençlerbirliği'nde şans buldum ve bana forma verenleri de mahcup etmedim. Altınordu'daki performansımla Fenerbahçe'ye transfer olmuştum. Altınordu'daki gibi Gençlerbirliği'nde konfor alanım çok yüksek. Bu durumda performansımda etkili oldu' ifadelerine yer verdi.



4

Barıl Alıcı, Berke Özer ile ilgili olarak, 'Westerlo macerası benim için güzel bir deyim oldu. Berke Özer'i derbide izledim. Berke; Westerlo'da üstü üste 60 maça yakın oynadı. Fenerbahçe'de de şans buldu ve bunu da iyi değerlendiriyor. Berke'den çok umutluyum. İnşallah çok çok iyi yerlere gelecek' şeklinde konuştu



5

Barış Alıcı Gençlerbirliği ve Fenerbahçe süreciyle alakalı olarak 'Gençlerbirliği'ni tercih etmemin ana sebebi düzenli olarak forma giymekti. Süper Lig'den de teklifler vardı ama Gençlerbirliği'ne gelip oynamak ve sadece futbolu düşünmek istedim. İyi ki bu kararı vermişim' şeklinde konuştu.



6

Barış Alıcı Ankara ekibi Gençlerbirliği'nde 17 karşılaşmada 3 gol, 4 asist yapmıştı ve 7 gole katkı sağlamayı başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR