Fenerbahçe'de Vitor Pereira'dan Galatasaray Derbisi Öncesi Takımla Toplantı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Milli aranın ardından Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Galatasaray derbisi öncesinde futbolcularıyla kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

14.11.2021-12:26 - (Son Güncelleme: 14.11.2021-12:26) Fenerbahçe'de Vitor Pereira'dan Galatasaray Derbisi Öncesi Takımla Toplantı!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmada Galatasaray derbisine çıkacak olan Fenerbahçe'de hazırlılar son sürat devam ediyor.

HEDEFTE DERBİ GALİBİYETİ VAR

Verilen Milli arada Milli takımlarında olan futbolcuları haricinde antrenmanlarını sürdüren Fenerbahçe'de haftalardır devam eden kötü gidişata derbi galibiyeti ile bir son vermek isteniyor.

KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmada galibiyet yüzü göremezken bu periyotta oynanan Trabzonspor, Alanyaspor ve Konyaspor maçlarında üst üste mağlubiyetler alınmış ardından sarı lacivertliler son olarak oynadığı Kayserispor maçında kendi sahasında 2-2 berabere kalmıştı.

DERBİNİN ÖNEMİ İYİCE ARTTI

4 haftadır alınan kötü sonuçların ardından Fenerbahçe taraftarlarının tepkilerinin iyice artması nedeniyle Galatasaray derbisinin önemi takım içerisinde iyice artmış bir durumda yer alıyor.

TARAFTARLARLA TAKIM YENİDEN BARIŞACAK

Galatasaray derbisinde alınacak bir galibiyetin taraftarlarla yeniden bağ kurma anlamına geleceğini düşünen Fenerbahçe camiası derbiye büyük bir önem veriyor.

ALİ KOÇ'TAN DERBİ İÇİN TARİHİ PRİM!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Spor Toto Süper Lig'de oynanacak olan Galatasaray derbisinde alınacak galibiyet için önümüzdeki günlerde oldukça yüksek bir galibiyet primi açıklayacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

VİTOR PEREİRA'DAN FUTBOLCULARLA TOPLANTI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Galatasaray maçının hazırlıklarının sürdürüldüğü antrenmanda futbolcularıyla yaptığı toplantıda ;

' Artık ayağa kalkıp, lige tutunma zamanı. Galatasaray derbisi bizim için büyük bir fırsat. Üzdüğümüz taraftarlarımızı ve camiayı yeniden arkamıza almak istiyorsak, bu karşılaşmadan mutlaka 3 puanla ayrılmalıyız. Artık bize tanınan krediyi en iyi şekilde kullanıp, yeniden Fenerbahçe gibi oynamaya başlamalıyız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal