Fenerbahçe'de Vitor Pereira'dan Derbi Öncesi Toplantı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Beşiktaş derbisi öncesinde futbolcularına yaptığı görüşmede derbideki galibiyet parolasını açıkladı.

19.12.2021-15:19 - (Son Güncelleme: 19.12.2021-15:19) Fenerbahçe'de Vitor Pereira'dan Derbi Öncesi Toplantı!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında oynayacağı derbi mücadelesinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Gaziantep'te 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, bu hafta Beşiktaş derbisinde sahadan galip ayrılarak lider Trabzonspor ile olan puan farkını azaltmak istiyor.

FENERBAHÇE DERBİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Hafta boyunca Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını Teknik Direktör Vitor Pereira ile birlikte sürdüren Fenerbahçe'de maç için geri sayıma geçildi.

VİTOR PEREİRA'DAN BEŞİKTAŞ DERBİSİ ÖNCESİ TOPLANTI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Beşiktaş derbisi öncesinde futbolcularıyla gerçekleştirdiği mini toplantıda ;

' 50 bin taraftarımız önünde, maça hükmeden bir anlayışla oynamalıyız. Topa sahip olup, hızlı bir şekilde dolaştırmanızı istiyoruz. Bu sayede hem rakibimizi erkenden yorabiliriz, hem de ne kadar hızlı paslaşırsak savunmanın dengesini de o kadar çok bozarız. Beşiktaş'a, maçın hakimi olacağımızı hissettirmeliyiz. Savunmada ise Gaziantep maçındaki gibi hatalar yapmaz ve kendi standardımızı yakalarsak, zaten başarılı oluruz. ' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal