Bülent Korkmaz, Adana Demirspor Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahalarında Adana Demirspor'a 3-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarla şaşırttı.

19.12.2021-14:03 - (Son Güncelleme: 19.12.2021-14:03) Bülent Korkmaz, Adana Demirspor Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında ligin formda iki ekibinin karşı karşıya geldiği mücadelede Adana Demirspor, Alanyaspor deplasmanından 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

BÜLENT KORKMAZ'DAN AÇIKLAMALAR

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kendi sahalarında aldıkları Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Açıkçası Adana Demirspor'a karşı aldığımız bu mağlubiyet beni çok üzdü. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Tabii ki mağlubiyetin sorumlusu benim. Ama böyle olmamalıydı. Önümüzde maça konsantre olacağız ve odaklanacağız. Borja’nın yokluğunu hissediyoruz. Savunmadan hücuma çıkışta önemli bir futbolcu. O, 4 hafta olmayacak gibi görünüyor. Oradan büyük sıkıntı yaşıyoruz. Emre Akbaba bu takım için de çok önemli. Hücuma çıkışta pas dağılımında bizi çok rahatlatıyordu o da 3 hafta olmayacak. Bu iki oyuncu bu takımın önemli parçalarından. Eksikliklerini hissediyoruz. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal